Loop je vast? Tijd voor overzicht, helderheid en ACTIE!

Herken jij het volgende?

 • Het werk dat je nu doet daarvan weet je zeker dat je dit niet wilt blijven doen. Maar wat dan wel? Hoe ga je hier ooit achterkomen? Regelmatig scroll je door de vacatures op Indeed en Monsterboard heen, maar er staat nooit iets tussen wat je echt aanspreekt. En als je een leuke vacature ziet, weet je eigenlijk zeker dat je nooit kans maakt...
 • Je hebt het gevoel dat je stil staat terwijl je zo graag in actie wilt komen. Je rommelt maar wat aan en maakt dingen niet af. Je wilt graag actie maar hebt geen idee hoe je in die actie-modus moet komen. Wat is nu een goede eerste stap?
 • Je hoofd maakt overuren. Je hebt duizenden plannen en ideeën ronddraaien in je gedachten. Je hoofd staat zo aan en is zo aanwezig dat je er vaak niet bij bent als je met vriendinnen, je geliefde, je kids of aan het werk bent. Kan dat hoofd niet gewoon uit zodat jij kan genieten?
 • Het leven voelt als een 'ratrace' en het lijkt alsof je geen keuze hebt in wat wel en wat niet te doen. Je weet dat het hierbij belangrijk is om je grenzen te bewaken en duidelijke keuzes te maken. Maar grenzen bewaken? Je hebt geen idee wat je grenzen zijn.
 • Af en toe kijk je vanaf een afstandje naar jezelf en zie je dat je eigenlijk alles hebt om tevreden over te zijn. En toch voelt dit niet zo. Je wilt graag trots zijn op jezelf en je leven.

Uit je hoofd en op naar ACTIE!

Maak een vertaalslag van aanrommelen, een vol hoofd en geen duidelijke richting naar meer actie, meer rust in je hoofd en duidelijke keuzes en zorg dat 2021 jouw jaar wordt!

Ik geloof dat het voor iedereen mogelijk is om meer overzicht, rust en ruimte te ervaren. Zodat je in de actie modus kan komen en stappen vooruit kan maken.

Vaak moet je alleen even aangezet worden zodat je stopt met ronddwalen in je hoofd en de touwtjes weer in handen pakt.

Met zo'n vol en onrustig hoofd lijkt het vaak lastig om die vertaalslag te maken, maar uiteindelijk is het vaak heel simpel en zijn er makkelijke tools die jou direct tot actie aanzetten.

Daarom heb ik de 1-op-1 Boost Sessies ontwikkeld. Speciaal voor vrouwen die er klaar mee zijn om door het leven te gaan als een wandelend-hoofd. Vrouwen die weer grip willen krijgen op hun leven, in de actie-modus willen staan en duidelijke keuzes willen kunnen maken zodat ze vol trots kijken naar zichzelf en hetgeen ze iedere dag neerzetten.

"If you don't like where you are, move!
You are not a tree."

Jim Rohn

Wat kan je verwachten van een 1-op-1 Boost Sessie?

Wat kan je verwachten van een 1-op-1 Boost Sessie?
Tijdens de Boost Sessie gaan we overzicht en ruimte creëren in je hoofd. We duiken in jouw situatie om erachter te komen wat maakt dat je op dit moment vastloopt.

De Boost Sessie duurt ongeveer 60minuten. Vanaf moment één zoomen we in op jouw leven. Door een combinatie van gesprekstechnieken en praktische oefeningen krijgen we inzicht in jouw valkuilen. Zodra we deze weten is het tijd om daar omheen te lopen en concrete acties te formuleren.

De inzichten en acties krijg je opgestuurd naar je mail. Op deze manier hoef je tijdens de sessie niet alles te onthouden of mee te schrijven en kan je helemaal aanwezig zijn.

Na de sessie houden we een kort lijntje via Whatsapp. Hier kan je altijd terecht met vragen of specifieke situaties waar je tegenaan loopt. Je hoeft het niet alleen te doen!

Na de Boost Sessie

 • Weet je met welke concrete acties jij aan de slag gaat om je carrière vorm te geven.
 • Ervaar je meer rust in je hoofd en lijf zodat er energie overblijft om in de actie-modus te blijven.
 • Ben je meer aanwezig en gefocust als je bij je vriendinnen, je geliefde, kids of aan het werk bent.
 • Kijk je met trots naar de acties die je zelf onderneemt.
 • Vanaf nu ben jij diegene die het leven aanpakt, actie onderneemt en geniet!
 • Heb je inzicht in je eigen valkuilen zodat je er voortaan zelf omheen kan lopen.
 • Heb je ervaren hoe je met wat simpele tips&tricks meer grip op je leven kan houden waardoor het je beter lukt om in balans te blijven.

De investering voor een 1-op-1 Boost Sessie is €88,50,- inclusief btw. Vaak heeft je werkgever een potje 'persoonlijke ontwikkeling' waar je dit uit kan vergoeden.

Zij gingen je voor

Petra Veurman

Renée is een hele fijne coach die daadwerkelijk luistert en snel bij de kern weet te komen. Door haar oprechte interesse en de TalentScan die we hebben gebruikt, ben ik tot inzichten gekomen die mij sterker en bewuster hebben gemaakt van mijn gedrag.

Renée heeft mij scherpe vragen gesteld, waardoor ik werd getriggerd om na te denken waarom ik dingen zo aanpak en dat het goed is af en toe een ander pad te kiezen. Mijn coachingsessies met haar hebben mij goede nieuwe inzichten gebracht. Dankjewel daarvoor!

HR & Recruitment

Saskia van Denderen

Renée weet, via haar unieke methode, talenten en ontwikkelpunten spot-on te duiden. In de prettige coachgesprekken ben ik fijntjes gewezen op mijn “veilige” keuzes in het verleden. Door het ontdekken van verborgen talenten heb ik een andere kijk op mijn mogelijkheden gekregen en zie ik echt aanknopingspunten voor de toekomst.

Dank Renée voor je open en respectvolle houding waarin je mij ook confronteerde met mijn onzekere kant waardoor ruimte voor de toekomst ontstaat.

Teamleider

Hi! Ik ben Renée Boelaars :-) Toen ik in 2010 een ernstig ski-ongeluk kreeg veranderde mijn actieve leven.

In eerste instantie belandde ik in een zwart gat. Ik had al snel door dat dat zwarte gat niet de plek was waar ik wilde zijn.

Ik besloot de regie te pakken over de situatie door een plan te maken en hier een fantastisch doel aan te koppelen. Mede dankzij een krachtige mindset wist ik mijn doel te behalen.

Door het ongeluk heb ik ontdekt wat mijn grootste talent is, waar ik energie van krijg en wat mijn passie is.

Hier ben ik vervolgens VOL voor gegaan!

Nu, de nodige studies, boeken en opleidingen verder, ben ik expert in talentontwikkeling en help ik ambitieuze vrouwen die niet happy zijn in hun baan en iedere dag moe en futloos thuis komen om hun droombaan te vinden zodat ze voortaan vol zelfvertrouwen geld kunnen gaan verdienen met dat waar ze energie van krijgen!

Niet voor even maar voor altijd!

Laten we samen de stap maken van stilstand naar de actie-modus!

Veel gestelde vragen

Hoe gaat het in zijn werk?

Na betaling ontvang je een betalingsbevestiging. Ik neem vervolgens binnen 24 uur contact met je op om de Boost Sessie in te plannen. 

Waar vindt de 1-op-1 Boost Sessie plaats?

Mijn voorkeur gaat uit naar een offline sessie. In Amersfoort heb ik een prachtige coachruimte waar we de sessie doen. Mocht dit te ver voor je zijn dan kunnen we de sessie ook online doen. Maar wellicht is dit al een eerste actie die je voor jezelf kunt nemen; een keuze maken in tijd investeren in jezelf door een dagje Amersfoort te plannen. 

Wat kost de 1-op-1 Boost Sessie?

De investering voor een 1-op-1 Boost Sessie is €88,50 inclusief btw. Vaak heeft je werkgever een potje 'persoonlijke ontwikkeling' waar je dit uit kan vergoeden.

Wat als ik graag meer dan 1 sessie wil?

Dit kan natuurlijk altijd en gebeurt ook regelmatig. Je hoeft dit niet van te voren al te bepalen. Dit kan aan het einde van de sessie of na een nachtje slapen. We houden sowieso een kort lijntje na ons gesprek dus een extra sessie inplannen is zo geregeld. 

Ik twijfel tussen de 1-op-1 Boost Sessie en de Bootcamp voor je talent

Dit begrijp ik. Beide programma's gaan je veel bieden maar vragen ook een andere tijd- en geldinvestering van je. Vind je het fijn om even met mij te sparren? Vul onderstaand formulier in, dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op. Dit gesprek is echt een match gesprek waarin we samen eerlijk gaan kijken wat het beste past bij de fase waar je in zit. 

>