Actie Community

Super tof dat je ook na de Bootcamp voor je talent in de actie wilt blijven! Iedere 4 weken hebben we samen een groepssessie van 60 minuten. Deze sessies zijn er echt voor bedoeld dat je in beweging blijft. Zoals je weet en hebt ervaren is beweging hetgeen voor verandering zorgt. Beweging is key 😉

Door iedere 4 weken samen te komen met een club inspirerende en gemotiveerde mensen die in beweging willen blijven, zul je merken dat ook jij na de Bootcamp veel makkelijker in beweging blijft en je hierdoor ook blijft ontwikkelen.

Hoe ga je er bijvoorbeeld voor zorgen dat je van je nieuwe baan een succes maakt en niet in je valkuilen trapt? Hoe ga je in je nieuwe functie al je natuurlijke kwaliteiten laten zien, ook die kwaliteiten die je nog niet zo goed van jezelf kent?

Daarnaast heb je ook tijdens het traject al gemerkt hoe fijn het is om met ‘like minded’ mensen te zitten. Mensen die zich ook willen blijven ontwikkelen, die geloven dat ze in beweging mogen blijven. Vaak zie je dat je in je omgeving mensen hebt die je remmen. Die juist je beren bevestigen. Hoe fijn om dan iedere 4 weken even wat power te krijgen om weer in jezelf te geloven en voor jezelf te gaan staan!

En ben je je eigen onderneming aan het starten? Ook dan is dit dé plek! Je kunt mij ALLES hoe ik het aanpak in mijn onderneming. Ik deel alles open en eerlijk als je hier behoefte aan hebt. Ik weet dat als je start met ondernemen er ineens een wereld voor je open gaat, en je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Hatsee, dat pakken we aan door iedere 4 weken focus en acties te bepalen.

Are you in? Hope so!

O en wat fijn is, je kunt iedere 3 maanden beslissen of je doorgaat of niet.

Alles op een rijtje:

  • Iedere 4 weken een groepssessie van 60min, zodat je na deze sessie super concrete acties hebt om komende weken op te pakken.
  • Je stuurt van tevoren je vragen in, zo zorg je ervoor dat je alles uit de Q&A haalt.
  • Investering is €175,- (incl) voor 3 maanden, na deze tijd beslis je of je erbij blijft of niet.
>