Ontdek en Verover Je Droombaan!

De Bootcamp voor je talent is hét traject om te ontdekken wat je droombaan is,
incl. een concreet plan om je droombaan te bemachtigen!

Plan hier vrijblijvend je matchcall in

Grrr, mijn werk kost me giga veel energie… ik wil wel iets anders, ik heb alleen GEEN idee wat..!

Het werk dat je momenteel doet, is niet jouw droombaan.
Je bent echt wel goed in wat je doet.. maar je krijgt er totaal geen energie van.

Je voelt aan alles dat er meer in je zit… je hebt ook wel wat ideeën maar die voelen meer als losse puzzelstukjes. Het plaatje concreet krijgen, dat lukt je niet…

Zodra je aan je ideeën denkt spoken er direct allerlei gedachten door je hoofd:

 • Zijn mijn plannen wel reëel?
 • Ben ik hier wel goed in? En kan ik dit wel?
 • Wie zegt dat ik dit over een tijdje nog leuk vind?
 • Maak ik wel de juiste keuze?
 • Ik wil in de actie, maar waar moet ik in vredesnaam starten? Hoe ga ik van al deze losse ideeën een concreet beeld/plan maken? Waar start ik?
 • Wie gaat mij dat duwtje geven zodat ik er ook echt voor ga?

Deze gedachten blijven maar door je hoofd gaan.. En zorgen ervoor dat je niet in actie komt. Je blijft stilstaan.. En iedere zondagavond zie je weer op tegen de week die komen gaat..

Weer een week werk doen dat je giga veel energie kost. De uren aftellen om vervolgens uitgeblust thuis te komen. Weer een week waarin je niet de sprankeling voelt, waarvan je diep van binnen wel weet dat die er zit. Weer een week van je leven verspilt.. (I know, dit klinkt zwaar en heftig.. maar heel eerlijk: dit is precies wat het is…)

Demy Brouwer 

Al enige tijd was ik bezig met het uitzoeken en ontdekken waar ik gelukkig van werd in mijn loopbaan. Maar ik miste toch een duwtje in de rug, sturing en zekerheid. Ik volgde Renee al een tijdje en zij lanceerde net de Light variant. Dat was precies wat ik nodig had, we plande een matchcall in en twee weken later had ik mijn kick-off met Mirna. Heel fijn en verhelderend om je profiel zo voor je te zien liggen en te kunnen sparren met iemand. Na de kick-off kon ik weer vol energie en enthousiasme aan de slag en vond ik sturing in de online leeromgeving. Elke drie weken had ik een online sessie met Renee waarin ik alle vragen, struggles en successen kon delen waar ik heel veel vertrouwen uit kon halen om vervolgens weer mooie vervolgstappen te kunnen maken.

De sessies zijn enorm waardevol omdat je er veel meer uit kan halen dan enkel je droombaan inzichtelijk maken. Dankzij Renee ben ik zoveel meer te weten gekomen over mindset, gedrag en gewoontes wat zoveel impact kan hebben op (het vinden van) je droombaan.

Ik kan iedereen aanraden om samen te werken met Renee en jezelf dit waardevolle cadeau te geven. Heb je al mooie stappen kunnen maken en ben je op zoek naar een duwtje, wat sturing en support dan is de light variant erg geschikt voor jou.

Demy Brouwer

De matchcall is een vrijblijvend gesprek om te kijken of we een match hebben, zodat je kunt starten met de Bootcamp voor je talent.

De Tijd voor Verandering Is Nu - Durf Jij?

Ben jij ook iemand die altijd vooruit wil, en waarbij stilstand geen optie is?
Wil je niet weer een jaar voorbij laten gaan zonder dat er iets verandert? Je bent niet voor niets
op deze site. Dit is jouw moment!

Want wees eens eerlijk: Hoe lang laat jij dit nog toe? Als er over een jaar niets veranderd is, hoe gaat het dan met je?

Wordt dit weer een jaar waarin je jouw kostbare energie hebt gestopt in werk dat je geen voldoening geeft en ervoor zorgt dat je ‘s avonds uitgeblust op de bank zit.

Of pak je je verantwoordelijkheid…?

Pak je verantwoordelijkheid want alleen JIJ kan ervoor zorgen dat er iets gaat veranderen.

 Alleen JIJ kan de keuze maken dat je het anders wilt, en dat je geen genoegen neemt met een leven waarin je werk doet waar je van moet bijkomen in je vrije tijd.

Dit is echt zonde! En totaal niet nodig.

Jij verdient het om van je weekend te genieten, om volledig aanwezig te zijn bij je vrienden, familie en gezin. Je verdient het om uit te kijken naar maandag omdat je dan weer aan de slag kunt met datgene waar je zelfvertrouwen van krijgt, waar je goed in bent en je waar jouw vuur van aan gaat.

Hoe zou het voelen als je iedere ochtend wakker wordt en zin hebt in de dag? Wat als je vol zelfvertrouwen kunt zeggen waar je sterke punten liggen?

Stel je voor hoe geweldig het zou zijn om je droombaan te hebben en er met trots over te praten met iedereen die het wil horen.

En gaver nog; hoe zou het zijn als je aan het einde van de dag vol energie thuis komt en voelt dat wat je die dag hebt gedaan iets heeft bijgedragen.

En weet je wat? Dit is mogelijk!

Ik ben niet alleen zelf het levende bewijs, maar meer dan 200 van mijn klanten hebben ook de stap gezet om de regie over hun leven te nemen. En genieten nu niet alleen van hun droombaan, maar ook van hun droomleven.

Dit is geen verre droom, dit is wat op jou wacht.

"Find your fire!"

Linda van Harten

Renee heeft mij met de Bootcamp voor je talent in beweging gekregen. De TalentScan aan het begin van het traject gaf aan de hand van 2 korte opdrachten een haarfijn inzicht in wie ik ben en wat mijn natuurlijke drijfveren zijn. De uitkomst van de TalentScan en de manier waarop Renee deze tijdens onze eerste sessie met mij doornam, gaven mij direct veel vertrouwen in de rest van het traject. Renee's open en warme persoonlijkheid maken haar een toegankelijke coach. Het traject is heel praktisch en gericht op concreet resultaat, super fijn als je daadwerkelijk een stap wilt gaan zetten!

Het is tijd om in actie te komen!

Tijdens de Bootcamp voor je talent komen we in actie! Eerst ontdekken we op welke kwaliteiten jij kan vertrouwen. Je gaat ontdekken wat jou energie geeft, en ook wat je beter niet meer kan doen omdat het je veel energie kost.

En ken je dat gevoel dat er meer in je zit, maar lukt het je maar niet om te ontdekken en te verwoorden wat dat dan precies is? Kun je het niet pinpointen? Ook hier krijg je tijdens deze reis antwoord op.

Zodra je inzicht hebt in je natuurlijke kwaliteiten weten we ook precies wat voor werkzaamheden en functies bij jouw natuurlijke kwaliteiten passen.

En twijfel je of het ondernemerschap wat voor je is? Dat laten je natuurlijke kwaliteiten zien! 

De Bootcamp voor je talent is er echt op gericht dat je in de actie gaat en blijft. We vullen je backpack met praktische vaardigheden die je nodig hebt om je dromen en doelen te behalen. We zorgen ervoor dat jouw gedachten en ideeën niet in je hoofd blijven maar we maken ze concreet en gaan vanuit daar in de actie.

Want zoals je mij misschien al wel vaker hebt horen zeggen:

JOUW VERANDERING ZIT IN ACTIE.

Zonder actie gaat er niks veranderen… We motiveren je om net dat stapje extra te zetten, om buiten je comfort zone te gaan en weet je even niet meer welke kant je op moet? Dan helpen we je om het juiste pad te kiezen.

Vind je dat spannend? Dan staan de cheerleaders klaar om ervoor te zorgen dat je toch net dat stapje extra durft te zetten.

Ga je mee? Ben je klaar om te kiezen voor het leven dat jou gelukkig maakt?

Dit is wat we gaan doen!

De Bootcamp voor je talent zorgt ervoor dat je binnen 5 maanden precies weet waar je goed in bent en waar je energie van krijgt. En je hebt een super concreet plan om je droombaan te bemachtigen.

Wist je dat 65% van mijn klanten al tijdens de Bootcamp voor je talent haar droombaan vindt!

Dit zijn de resultaten die ik zie bij mijn klanten na de Bootcamp voor je talent:

 • Ze barsten van het zelfvertrouwen omdat ze precies weten waar hun talenten liggen.
 • 65% heeft haar droombaan al tijdens het traject gevonden, de andere 35% heeft een super concreet plan om haar droombaan te bemachtigen.
 • Ze hebben veel meer energie omdat ze heel goed weten waar ze energie van krijgen en wat ze energie kost.
 • Ze hebben de regie over hun leven weer in handen.
 • Ze worden niet meer geleefd maar bepalen zelf hun leven! Ze zijn trots op zichzelf en hun leven.
 • Hun leven heeft de WAUW-factor

Bootcamp voor je Talent

 • Intake, TalentScan (Me.Scan), rapportage
  Bij de start van het traject vul je het intakeformulier in en maak je de TalentScan. Van de inzichten van de scan ontvang je een uitgebreide  rapportage.
 • Een start om nooit te vergeten!
  De start van de Bootcamp is er eentje om nooit te vergeten. We maken namelijk  gebruik van de TalentScan.
  Tijdens de 1-op-1 kick-off sessie bespreken we alle inzichten die de TalentScan ons geeft.
  De TalentScan is een mega krachtige tool die je precies laat zien wat jou energie geeft en wat jou energie kost. Ook geeft het antwoord op de vraag wat voor een soort werkzaamheden en/of functies nu echt bij je passen.
  Oftewel; eindelijk krijg je de antwoorden waar je al zo lang naar zoekt. Eindelijk weet je in welke richting jij mag gaan zoeken voor je droombaan.
  En geloof mij, dit is een mega boost voor je zelfvertrouwen, je energie en de lol in het leven! De kick-off is offline en wordt gedaan door één van de gecertificeerde coaches uit mijn team. Je kiest zelf de locatie van de kick-off. Dit kan in Amersfoort of in de woonplaats van de coach.
 • Droombaan Academy
  Tijdens de Bootcamp krijg je toegang tot mijn Droombaan Academy. Dit is een online omgeving waar je alle (maar dan ook ALLE!) theorie, kennis, inzichten en mega praktische opdrachten vindt die je helpen om stapsgewijs aan de slag te gaan met de ontdekkingsreis naar je droombaan. Op deze manier wordt je ontdekkingsreis overzichtelijk en behapbaar. Onze strategie wordt sowieso: stapje voor stapje voor een giga resultaat/verandering!
 • De kracht van de groep
  Na de kick-off sessie heb je iedere 3 weken een online groeps Q&A. In totaal heb je 6 Q&A's. Renee begeleidt de Q&A's. Je stuurt van tevoren je vragen/struggles/inzichten in, en tijdens de Q&A zorgen we ervoor dat je weer verder kunt, een heldere focus hebt en concrete acties om mee aan de slag te gaan.
  We zorgen er zo samen voor dat je in beweging blijft, en precies dat is wat je nodig hebt om je droombaan te bemachtigen!
  Daarnaast zul je merken dat de vragen van anderen je ook direct verder helpen. Ze brengen je op ideeën en mogelijkheden.
 • Een giga netwerk
  Een belangrijk (en essentieel) onderdeel bij het vinden van je droombaan is het hebben van een netwerk. In de Droombaan Academy zit een netwerk-board. Iedereen die op dit moment een traject bij ons volgt heeft toegang tot dit board (op dit moment ongeveer 100 mensen!). Dit is dé plek om je netwerk vraag te stellen, en er zijn al heel wat klanten die via dit netwerk uiteindelijk hun droombaan vinden.
  Je krijgt er dus een giga netwerk bij! En laat dat nu PRECIES een belangrijke sleutel zijn naar jouw droombaan..!
 • Breinkennis!
  Gedurende het traject ontvang je heel veel breinkennis. Stiekem ben ik een beetje een ‘brein-nerd’. Ik vind het zo fascinerend hoe je brein werkt! Kennis krijgen over hoe je brein werkt, is dé manier om het ontdekken (en bemachtigen) van je droombaan te laten slagen. Door mindhacks die ik deel, leer ik je hoe je je brein voor je kan laten werken, i.p.v. tegen je (en dit is wat er nu heel vaak gebeurt!)

Twijfel je? Plan dan even een gratis matchcall in, dan ontdekken we samen wat het beste past. 

Luister hier naar het verhaal en ervaring van Ilze

Monique Jansen-Koelink

In het voorjaar van 2022 heb ik het traject Bootcamp voor je talent bij Renee gevolgd.

In mijn werk zat ik duidelijk op een dood spoor, met als gevolg een permanent energielek.

Voor mij moest er echt wat gebeuren! Renee heeft me geholpen om te ontdekken waar mijn talenten en voorkeuren liggen. De talentscan heeft daarvoor een belangrijke basis gelegd. Het heeft mij doen inzien dat ik maar de helft van mijn talenten gebruikte.

Een waardevol inzicht die ik anders nooit zelf ontdekt zou hebben. In het vervolgtraject heeft Renee me geholpen om mijn droom verder vorm te geven en me de juiste tools en mindset mee te geven om hiermee verder te gaan. Ik heb Renee ervaren als een professionele, warme en inspirerende coach!

Renee heeft voor mij echt het verschil gemaakt en ik ben dan ook erg dankbaar dat ze met me heeft meegelopen in mijn zoektocht naar mijn droombaan.

Een coachingstraject bij Renee kan ik iedereen dan ook van harte aanbevelen!
Liefs, Monique

Senior Productmanager

Hi! Ik ben Renée Boelaars 🙂 Toen ik in 2010 een ernstig ski-ongeluk kreeg veranderde mijn actieve leven.

In eerste instantie belandde ik in een zwart gat. Ik had al snel door dat dat zwarte gat niet de plek was waar ik wilde zijn.

Ik besloot de regie te pakken over de situatie door een plan te maken en hier een fantastisch doel aan te koppelen. Mede dankzij een krachtige mindset wist ik mijn doel te behalen.

Door het ongeluk heb ik ontdekt wat mijn grootste talent is, waar ik energie van krijg en wat mijn passie is.

Hier ben ik vervolgens VOL voor gegaan!

Nu, de nodige studies, boeken en opleidingen verder, ben ik expert in talentontwikkeling en help ik ambitieuze vrouwen die niet happy zijn in hun baan en iedere dag moe en futloos thuis komen om hun droombaan te vinden zodat ze voortaan vol zelfvertrouwen geld kunnen gaan verdienen met dat waar ze energie van krijgen!

Niet voor even maar voor altijd!

Vind je het lastig om te kiezen welk traject bij je past? Plan dan even een call in met Renée, ze denkt graag met je mee en weet na 2 vragen welke variant het meest geschikt is voor jou.

Of misschien geeft deze podcast je direct een duidelijk gevoel welke variant past:

Veel gestelde vragen

Hoe gaat het in zijn werk?

Wil je graag starten met de Bootcamp voor je talent? Dan kun je je via deze link direct aanmelden. Je kunt er ook voor kiezen om eerst een matchcall aan te vragen. Een matchcall is geheel vrijblijvend, maar wel heel belangrijk. Tijdens dit gesprek kunnen we samen aftasten of de Bootcamp voor je talent op dit moment hetgeen is wat jij nodig hebt. 

Ook vind ik het belangrijk om samen te kijken of we een klik hebben. Ik voel tijdens de matchcall altijd heel goed bij mezelf of ik enthousiast word van het gesprek en of ik nieuwsgierig wordt naar jouw droombaan. Kan ik die 2 dingen afvinken? Dan zijn we een match!

Als we een klik hebben kun je je aanmelden voor het traject. Zodra je je hebt aangemeld kun je direct in onze agenda en je kick-off en de Q&A's inplannen.

Hoelang duurt het programma?

Mensen die starten met de Bootcamp voor je talent willen graag dat er iets gaat veranderen op werk, het liefst zo snel mogelijk. De Bootcamp voor je talent is zo ingericht dat je in totaal ongeveer 5 maanden bezig bent. Waarin we de eerste 1,5 maand bezig zijn met het creëren van een goed fundament aan inzichten, zodat we vanuit daar heel gericht in de actie kunnen gaan. Bij 65% van de deelnemers zie ik dan ook dat ze al binnen het traject hun droombaan vinden. De overige 35% is volop in de actie en heeft een heel concreet plan om die droombaan te bemachtigen.

Wat is de investering voor de Bootcamp voor je talent?

De investering voor een de Bootcamp voor je talent is €999,- inclusief btw. Je mag in ook in 2 termijnen van €525,- inclusief btw betalen. Voor werkgevers is de investering €999,- exclusief btw.

Wat als ik niet op de data van de workshop/ groeps Q&A kan?

Dit is geen probleem! Zodra jouw Bootcamp voor je talent start heb je 8maanden de tijd om de kick-off en groeps Q&A's in te plannen. Hier zit dus altijd wel een datum en tijd bij die voor je past.

Tijdens de matchcall bespreken wat voor jou een handige planning is. En geloof mij, dit komt altijd goed 🙂

>