Expeditie Droombaan is het traject om te ontdekken wie jij bent, om vanuit daar in de actie te gaan met een concreet plan om je droombaan te bemachtigen!

Plan een gratis matchcall in om te ontdekken of we een match hebben. 

Merk je dat je werk je giga veel energie kost…  Wil je wel iets anders in je werk, maar heb je GEEN idee wat…?

Ik weet gewoon niet wat ik wil…! En eigenlijk ook niet waar ik goed in ben…? 

Het werk dat je op dit moment doet is duidelijk niet je droombaan. Met je collega’s kun je het goed vinden, maar de werkzaamheden die je moet doen… pfff! 

Je wordt niet uitgedaagd, je kent het trucje nu wel en toch (of misschien wel daarom) kom je iedere dag uitgeblust thuis. 

Je hebt het gevoel dat er meer in je zit, maar het lukt je niet om te ‘pinpointen’ wat dat dan is. Of ben jij misschien die ene persoon waar geen droombaan voor is…?

‘s Avonds scroll je door verschillende vacaturesites, maar dit blijkt het recept voor frustratie. Want hoe ga je ooit een leuke vacature vinden als je geen idee hebt waar je naar zoekt? 

En als je een leuke vacature tegenkomt, reageer je uiteindelijk niet. Want er staat altijd wel een eis tussen waar je niet aan voldoet. 

Als je toch twijfelt om te reageren komt al snel dat stemmetje dat zegt:

“Hoe weet je of je dit werk wel leuk blijft vinden?? Straks ben je er na een paar maanden ook op uitgekeken.”

En o ja, die zekerheid die je nu hebt. Je weet precies wat je salaris nu is. En eerlijk is eerlijk die hypotheek moet gewoon betaald worden. Wie zegt dat als je hetzelfde gaat verdienen als je een carrièreswitch maakt?

Wat misschien nog wel het meest frustrerend is, is dat je je vrienden om je heen mooie carrière stappen ziet maken. Hoe kan het toch dat zij precies lijken te weten wat ze willen en moeten doen? En waarom kun jij er maar niet achter komen waar je goed in bent?? 

Regelmatig denk je: “Wat is er mis met mij??” 

Je zit continu in je hoofd, bent altijd moe en hebt een heel kort lontje. Het lukt je niet om de leuke gepassioneerde vriend(in) te zijn. 

En waar ik misschien nog wel het meest verdrietig van wordt, is dat je niet de liefdevolle vader/moeder bent die je zo graag zou willen zijn…

Juliëtte Zwaans

Kan niets anders zeggen dat Renee een topper is, ik vond dit traject in alle opzichten life changing.

Het was zo verhelderend om als kick off van het traject mijn kwaliteiten en valkuilen op een soort spelbord voor me te zien met de uitleg van Renee erbij.

Ik had hierbij echt het gevoel "Jaaa, dit ben ik dus echt", herkenning en erkenning in één. Vliegende start, en ik ben niet meer gestopt.

De gesprekken waren verhelderend, gezellig en to the point. Ik ging elke keer met een bak energie en actiepunten weer naar huis.

Bedankt Renee, ik ben aan het doen wat ik leuk vind en ga hierin spelenderwijs blijven finetunen!

Founder Zwaans nascholing | Spoedeisende Hulp Arts KNMG

Renee Boelaars Expeditie Droombaan

De matchcall is een vrijblijvend gesprek om te kijken of we een match hebben, zodat je kunt starten met de Expeditie Droombaan.

Hoe lang hou je dit nog vol..?

Stel je jezelf weleens de vraag hoe het met je gaat als er over een jaar niks veranderd is? Hoe kom je dan je dagen door? Waarschijnlijk ben je doodop, en heb je voor je gevoel weer een jaar verspilt. 

Weer een jaar voorbij waarin je al je energie hebt laten opeten door die vreselijke baan…

En wil je genoegen nemen met een leven waarin je ‘tig dagen per week werk doet waar je geen energie van krijgt. Om vervolgens in het weekend bij te komen?

Dat is toch niet waar de weekenden voor bedoeld zijn?

Renee Boelaars Expeditie Droombaan

Nee! Dit kan zo niet langer!

Het is tijd om de regie te pakken. Dit is niet hoe jij je leven wilt leiden.

Jij verdient het om te genieten van het weekend, omdat je volledig aanwezig bent bij je vrienden, familie en gezin. Je geniet van je weekend omdat je ook weer zin hebt om maandag aan de slag te gaan.

Hoe zou het voelen als je hoofd minder vol is, je lijf energiek voelt en je zin hebt in de dag?

Hoe zou het voelen als je vol zelfvertrouwen kan zeggen waar je kwaliteiten liggen en wat jouw doel is in je leven. 

Hoe gaaf zou het zijn als je weet wat je droombaan is, en daar vol trots over kan vertellen aan iedereen die het maar wil horen?

En weet je wat het gave is; dat kan! 

Ook jij hebt een droombaan waarbij je iedere dag fluitend uit je bed springt. Waar je voelt dat je al je kwaliteiten benut en de beste versie van jezelf bent!

Jup ik weet het, dit klinkt nu nog als een ‘ver van je bed show’

Maar nogmaals: DIT KAN! 

Ik ben hier niet alleen zelf het levende bewijs van, maar ondertussen hebben meer dan 100 klanten de keuze gemaakt om de regie over hun leven te pakken. Met als gevolg dat ze nu niet alleen hun droombaan hebben maar ook hun droomleven.

"Find your own path"

MICHELLE GRIPPELING

Ik ben zo ontzettend blij dat ik bij Renee de Expeditie Droombaan heb gevolgd, het is een enorme ontwikkeling voor jezelf en een eye-opener op vele vlakken, meer dan alleen werk gerelateerd. Je snapt ineens door Renee's uitleg (tot in detail) zoveel meer dingen waar je tegenaan liep en wat je eerder niet kon plaatsen. Ik had zonder Renee er nooit achter gekomen welke werkzaamheden bij me passen en ik had nooit zelf gedacht aan de uitkomsten van de Talentscan. Renee motiveert je door te gaan, en probeert je met al je vragen te helpen totdat je het echt snapt. Doordat ze de beren van de weg haalt en uit te leggen waar deze vandaan komen sta je voor zoveel meer open! Ik raad echt iedereen aan de Expeditie Droombaan te volgen als je struggelt met het vinden van werk waar je blij van wordt want dit traject gaat zeker helpen!

Groetjes Michelle Grippeling

Het is tijd om op reis te gaan, een ontdekkingsreis!

Deze ontdekkingsreis gaat je laten zien (en voelen) op welke kwaliteiten jij kan vertrouwen. Je gaat ontdekken wat jou energie geeft, en ook wat je beter niet meer kan doen omdat het je veel energie kost. 

En weet je nog dat gevoel, dat er meer in je zit maar dat je maar niet kan pinpointen wat dat is? Ook daar krijg je tijdens deze reis antwoord op. 

We vullen je backpack met praktische vaardigheden die jou helpen de regie weer in handen te pakken, al je dromen en doelen te behalen en in balans te genieten van je leven.

Ik sta naast je tijdens deze reis en wijs je op al het moois wat je om je heen ziet. Ik motiveer je om toch naar die ene hoge bergtop te gaan omdat ik weet dat de weg erheen misschien zwaar is maar het uitzicht prachtig. 

Soms kijken we samen achterom, om te zien wat je al hebt afgelegd. En weet je even niet meer welke kant je op moet? Dan sta ik naast je om samen het juist pad te kiezen. 

Vind je dat spannend? Dan zal ik je persoonlijke cheerleader zijn, die ervoor zorgt dat je toch net dat stapje extra durft te zetten. 

Ga je met me mee? Ben je klaar om te kiezen voor het leven dat jou gelukkig maakt?

De naam van de ontdekkingsreis is 'Expeditie Droombaan'

Expeditie Droombaan zorgt ervoor dat je weer vol zelfvertrouwen in het leven staat. Na 5 maanden van intensieve samenwerking weet jij precies waar je goed in bent en waar je energie van krijgt. En heb je een super concreet plan om je droombaan te bemachtigen.

Wist je dat 60% van mijn klanten als tijdens de Expeditie zijn/haar droombaan vindt?

Dit houdt Expeditie
Droombaan in

 • Intake, TalentScan (Me.Scan), rapportage
  We beginnen met een intakegesprek, daarna de uitgebreide Talentscan. Hiervan krijg je een uitgewerkte rapportage.
 • Toegang tot mijn online omgeving
  Je ontvangt toegang tot mijn online leeromgeving, vol met lessen die op jou van toepassing zijn.
 • Live kick-off met Renee
  Je start het traject goed met een live kick-off, persoonlijk met Renee.
 • Live workshop dag
  Met een groep ga je samen aan de slag tijdens een live workshop dag
 • 2x Coachsessie
  Ook krijg je 2 coachsessies met Renee 
 • 1x Groeps Q&A
  Met een groep gelijkgestemden kun je tijdens deze Q&A leervragen stellen.
 • Whats'app support
  Je mag gedurende het gehele traject Renee vragen stellen via Whatsapp.

Twijfel je? Plan dan even een gratis matchcall in, dan ontdekken we samen wat het beste past. 

Luister hier naar het verhaal van Marjolijn en haar ervaring van Expeditie Droombaan

Monique Jansen-Koelink

In het voorjaar van 2022 heb ik het traject Expeditie Droombaan bij Renee gevolgd.

In mijn werk zat ik duidelijk op een dood spoor, met als gevolg een permanent energielek.

Voor mij moest er echt wat gebeuren! Renee heeft me geholpen om te ontdekken waar mijn talenten en voorkeuren liggen. De talentscan heeft daarvoor een belangrijke basis gelegd. Het heeft mij doen inzien dat ik maar de helft van mijn talenten gebruikte.

Een waardevol inzicht die ik anders nooit zelf ontdekt zou hebben. In het vervolgtraject heeft Renee me geholpen om mijn droom verder vorm te geven en me de juiste tools en mindset mee te geven om hiermee verder te gaan. Ik heb Renee ervaren als een professionele, warme en inspirerende coach!

Renee heeft voor mij echt het verschil gemaakt en ik ben dan ook erg dankbaar dat ze met me heeft meegelopen in mijn zoektocht naar mijn droombaan.

Een coachingstraject bij Renee kan ik iedereen dan ook van harte aanbevelen!
Liefs, Monique

Senior Productmanager

Dit zijn de resultaten die ik zie bij mijn klanten na Expeditie Droombaan:
 • Ze barsten van het zelfvertrouwen omdat ze precies weten waar hun talenten liggen.
 • 60% heeft haar droombaan al tijdens het traject gevonden, de andere 40% heeft een super concreet plan om haar droombaan te bemachtigen. 
 • Ze hebben veel meer energie omdat ze heel goed weten waar ze energie van krijgen en wat ze energie kost.
 • Ze hebben de regie over hun leven weer in handen. Ze worden niet meer geleefd maar bepalen zelf hun leven!
 • Ze zijn trots op zichzelf en hun leven. Hun leven heeft de WAUW-factor!

Ik vind het fijn om wat meer te lezen over de verschillende onderdelen van de Expeditie Droombaan.

Een start om nooit te vergeten…

De start van de Expeditie is er eentje om nooit te vergeten. Ik maak namelijk  gebruik van de TalentScan. 

Tijdens de 1-op-1 kick-off sessie bespreken we tijdens een gesprek van 2 uur, alle inzichten die de TalentScan ons geeft. 

De TalentScan is een mega krachtige tool die je precies laat zien wat jou energie geeft en wat jou energie kost. Ook geeft het antwoord op de vraag wat voor een soort werkzaamheden en/of functies nu echt bij je passen. 

Oftewel; eindelijk krijg je de antwoorden waar je al zo lang naar zoekt. Eindelijk weet je in welke richting jij mag gaan zoeken voor je droombaan.

En geloof mij, dit is een mega boost voor je zelfvertrouwen, je energie en de lol in het leven! 

De kick-off vindt offline plaats in mijn coachruimte in Amersfoort. Na de kick-off ontvang je alle inzichten van de TalentScan in een overzichtelijk rapport. 

1-op-1 coaching én de kracht van een groep

Bij mij is het én én. Altijd fijn als je keuzes maken lastig vindt!

Je krijgt én 2x een 1-op-1 coachsessie én 1x een groeps Q&A. 

De 1-op-1  coachsessies duren 45 minuten. Je kunt ervoor kiezen om de sessie online of offline in mijn coachruimte in Amersfoort te doen. Tijdens deze sessie zorgen we voor focus en actie. We passen deze sessie helemaal aan, aan jouw behoefte op dat moment. Heel fijn om hier even 1-op-1 tijd voor te hebben. 

Ook hebben we 1x een groeps Q&A van 1,5 uur. Tijdens deze waardevolle sessies kun je al je vragen stellen. Daarnaast zul je merken dat de vragen van anderen je ook direct verder helpen. Ze brengen je op ideeën en mogelijkheden.

Kun je niet aanwezig zijn bij de Q&A, geen probleem! Je stuurt van te voren al je vragen in en ik zorg dat ze beantwoord worden. 

Voilá een netwerk!

Omdat dit traject naast 1-op-1 ook een groeps element bevat heb je direct een giga netwerk. En laat dat nu PRECIES een belangrijke sleutel zijn naar jouw droombaan..!

Mijn klanten ontdekken en vinden hun droombaan vrijwel altijd door hun netwerk. Hoe gaaf dat je dit er vanaf nu gewoon bij krijgt! 

Wat ik hier overigens ook vaak zie gebeuren is dat verschillende deelnemers elkaar buiten de sessies om (online) opzoeken. Ze spreken samen af met welke acties of modules ze aan de slag gaan. Zo heb je een hele fijne stok achter de deur, en heb je naast mij naast je ook een buddy bij je.

Live workshop

Tijdens de gave live workshop maken we een deep dive in al je dromen. 

Dit is een dag vol inzichten, actie, lol en vooral heel veel inspiratie en enthousiasme.

De live dag vindt plaats op een super inspirerende locatie in Amersfoort.

Toegang tot de Online Omgeving

Ook krijg je toegang tot mijn Online Omgeving.

Hierin vind je alle (maar dan ook ALLE!) theorie, kennis, inzichten en mega praktische opdrachten die je helpen om stapsgewijs aan de slag te gaan met de ontdekkingsreis naar je droombaan. 

Op deze manier wordt het behapbaar. Onze strategie wordt: stapje voor stapje voor een giga resultaat/verandering!

Ik sta naast je

Ik zeg altijd: “Vastlopen hoeft niet dat is zonde van je tijd, soms is het wel even nodig om te sudderen.” 

Merk je tijdens het traject dat je even vastloopt, dan kun je me altijd via bereiken via Whatsapp.  Je hoeft het niet alleen te doen!

Klanten maken hier gebruik van als ze het gevoel hebben even vast te lopen. Of als ze een hele gave vacature hebben gezien, en zich afvragen of dit inderdaad bij ze past. 

En als je een super tof gesprek hebt geregeld, bespreken we samen waar je op kan letten. Welke vragen fijn zijn om te stellen. En hoe je ervoor zorgt dat je helemaal jezelf blijft tijdens het gesprek.

Laat je brein voor je werken

Gedurende het traject ontvang je van heel veel breinkennis. 

Stiekem ben ik namelijk een beetje een ‘brein-nerd’. Ik vind het namelijk zo fascinerend hoe je brein werkt! 

Kennis krijgen over hoe je brein werkt, is dé manier om grip te krijgen op je leven. Door mindhacks die ik deel, leer ik je hoe je je brein voor je kan laten werken. Ipv tegen je (en dit is wat er nu heel vaak gebeurt!)

Zij gingen je voor

Marisa van Dishoeck

Lieve Renee,

Wat ben je een mooi mens! Je toont oprecht interesse en weet de vinger op de zere plek te leggen.
Dit heeft mij enorm geholpen. Vanaf de masterclass t/m ons laatste gesprek wist je alles precies te benoemen, gaf handvatten en bracht nieuwe inzichten.
Ik voel me weer mezelf door jou! De TalentScan was een echte eyeopener en bijzonder om mee te maken. Om mezelf weer echt te zien.
En ik vond het heel prettig hoe jij voor me klaarstond. Na elk gesprek had ik weer zoveel energie om door te gaan en durfde ik het aan om uit mijn comfortzone te stappen.
Dank je wel voor deze mooie ervaring!

Liefs Marisa

Manon Dontje

Ik heb de 'Expeditie Droombaan' als heel waardevol ervaren. De testresultaten en de verdiepende gesprekken met Renee hebben mij veel inzichten gegeven over mijzelf. Voor een deel herkenning, voor een deel 'a-ha' momentjes, en voor een deel echt verrassende inzichten. Alles bij elkaar zorgde dat ervoor dat er heel wat puzzelstukjes op hun plaats zijn gevallen.

Renee is een hele prettige coach en ik vond de gesprekken altijd heel plezierig. Ze gaf mij vertrouwen en prikkelde mij om verder gaan en mijn dromen na te jagen. Tijdens de gesprekken was er altijd ruimte om in te springen op wat er op dat moment speelde, maar Renee wist het ook altijd weer terug te brengen naar concrete stappen om verder te gaan. Door de vragen die ze stelde en de opmerkingen die ze maakte, werd ik echt aan het denken gezet, op een goede manier. Na elk gesprek zat ik altijd boordevol energie.

Ik heb nu een totaal andere baan en heb de eerste stappen gezet om een eigen bedrijf op te starten. Ik zie de toekomst positief in en daar heeft de 'Expeditie Droombaan' een grote bijdrage in gehad!

Liefs, Manon

Project Regisseur

Hi! Ik ben Renée Boelaars 🙂 Toen ik in 2010 een ernstig ski-ongeluk kreeg veranderde mijn actieve leven.

In eerste instantie belandde ik in een zwart gat. Ik had al snel door dat dat zwarte gat niet de plek was waar ik wilde zijn.

Ik besloot de regie te pakken over de situatie door een plan te maken en hier een fantastisch doel aan te koppelen. Mede dankzij een krachtige mindset wist ik mijn doel te behalen.

Door het ongeluk heb ik ontdekt wat mijn grootste talent is, waar ik energie van krijg en wat mijn passie is.

Hier ben ik vervolgens VOL voor gegaan!

Nu, de nodige studies, boeken en opleidingen verder, ben ik expert in talentontwikkeling en help ik ambitieuze vrouwen die niet happy zijn in hun baan en iedere dag moe en futloos thuis komen om hun droombaan te vinden zodat ze voortaan vol zelfvertrouwen geld kunnen gaan verdienen met dat waar ze energie van krijgen!

Niet voor even maar voor altijd!

Vind je het lastig om te kiezen welk traject bij je past? Plan dan even een call in met Renée, ze denkt graag met je mee en weet na 2 vragen welke variant het meest geschikt is voor jou.

Of misschien geeft deze podcast je direct een duidelijk gevoel welke variant past:

Veel gestelde vragen

Hoe gaat het in zijn werk?

Wil je graag starten met de Bootcamp voor je talent of Expeditie Droombaan? Vraag dan even een matchcall aan. Een matchcall is geheel vrijblijvend, maar wel heel belangrijk. Tijdens dit gesprek kunnen we samen aftasten welk traject het beste bij je past. Dus twijfel je welk traject je moet kiezen? Vraag dan gewoon een matchcall aan dan overleggen we samen. Er zijn in beide programma's al veel klanten voor je geweest dus ik kan goed een inschatting maken.

Daarnaast vind ik het belangrijk om samen te kijken of we een klik hebben. Ik voel tijdens de matchcall altijd heel goed bij mezelf of ik enthousiast word van het gesprek en of ik nieuwsgierig wordt naar jouw droombaan. Kan ik die 2 dingen afvinken? Dan zijn we een match!

Als we een klik hebben kun je je aanmelden voor het traject. Je kan ieder moment starten. Wel is het zo dat er maximaal 10 klanten per maand kunnen starten. Soms moet je dus even geduld hebben voor je aan de slag kan.

Tijdens de matchcall bespreken we wat een fijn startmoment is voor jou. 

Hoelang duurt het programma?

Beide trajecten duren ongeveer 5 a 6 maanden.

Wat is de investering voor de Bootcamp voor je talent of Expeditie Droombaan?

De investering voor de Bootcamp voor je talent is €999,- inclusief btw. Je mag in ook in 2 termijnen van €550,- betalen.  Voor werkgevers is de investering €999,- exclusief btw.

De investering voor de Expeditie Droombaan is €1899,- inclusief btw. Je mag in ook in 2 termijnen van €975,-  betalen. Voor werkgevers is de investering €1899,- exclusief btw.

>