Schrijf je nu in voor de gratis online masterclass!

4 bewezen stappen om je droombaan te ontdekken!

Waaah!! Zo frustrerend dit!!

Je weet precies te benoemen wat je allemaal niet wilt, wat je niet kan en wat er moet veranderen aan je huidige baan.

Maar wat je wel wilt? Je hebt echt géén idee!

En het meest frustrerende is misschien wel dat je ook geen idee hebt hoe je hier ooit achter gaat komen.

Je bent er klaar mee om iedere dag moe en futloos uit je werk te komen en dus besteed je je tijd 's avonds aan het zoeken van vacatures.

Om vervolgens chagrijnig je telefoon in de hoek te gooien, want je kan NIKS vinden. Op sommige momenten maakt je hart even een sprongetje als je denkt een top vacature te hebben gevonden.

Maar dat enthousiaste sprongetje gaat al snel over in een moedeloos gevoel.. er staat altijd minimaal 1 eis tussen waar je niet aan kan voldoen... jammer, weer niet...

Ondertussen maakt je hoofd overuren. En man, wat kost dat een energie! Je kids en partner worden er ook niet heel veel vrolijker van en willen graag een vriendin die energie voor ze heeft. Die zin heeft in de dag en trots is op wat ze doet...

Wat overigens ook niet mee werkt is dat je op dit moment waarschijnlijk een fijn salaris hebt, een werkgever die je best wat vrijheid geeft en fijne arbeidsvoorwaarden. Ga je dat echt allemaal opgeven?

Wie zegt dat je nu wel de juiste keuze maakt? En stel dat je de verkeerde keuze maakt, wat dan..? Niemand zal je meer serieus nemen...

Soms, heel stiekem, is er een stemmetje in mijn hoofd dat zegt dat ik voor mezelf wil beginnen. Maar waaah! Dat voelt zo spannend? En oja, wat ga ik dan eigenlijk doen... en hoe?

I feel you... deze gedachten, deze dagen en het NIET weten wat je wilt is zo mega frustererend!

Jaa! Dit gaat over mij!

Ik wil mee doen met de gratis online Masterclass!

Ik wil 'gewoon' gelukkig zijn...

 • Wil jij ook graag weer met een glimlach naar je werk gaan? Werk doen waar je energie van krijgt en echt een aanvulling is op je leven?
 • Een baan die je voldoening geeft zodat je nog genoeg tijd en energie overhoudt om een liefdevolle moeder/vriendin te zijn. 
 • Wil je passie en energie voelen en weer echt trots zijn op wat je doet en wie je bent?
 • Wil je graag een richting hebben zodat je weet waar je naar kan zoeken? En zodat je vertrouwen hebt in dat je het juiste doet, en dat het goed komt.
 • Wil je ontdekken waar je echt goed in bent en wat je leuk vindt? En eigenlijk ook weten wat je vervolgens moet doen om daar te komen..?
 • Wil je anderen inspireren en helpen en minder aantrekken van wat anderen vinden?

Oftewel, wil je gewoon gelukkig zijn? Dit kan! In mijn gratis online Masterclass neem ik je mee door de 4 stappen die jij moet zetten om te ontdekken wat je droombaan is!

"Ontwikkel je kwaliteiten, niet je problemen"

Dit leer je in deze masterclass!

 • Na deze masterclass weet jij precies welke stappen je moet zetten om je droombaan te vinden. En vooral ook in welke volgorde (tipje van de sluier: dit is waar het vaak fout gaat!)
 • Weet je hoe het komt dat het tot nu toe nog niet gelukt is om je droombaan te vinden. 
 • Weet je wat je wel en niet moet doen in je zoektocht naar je droombaan. Je weet voortaan voor welke valkuilen je moet uitkijken.
 • Heb je hele praktische tips en tricks om direct aan de slag te gaan!
 •  Je weet precies welke beren er tussen jou en je droombaan staan, en hoe je deze vriendelijk kan verzoeken uit de weg te gaan. Hallo mogelijkheden!
 • Deze masterclass is hét startmoment van jouw nieuwe leven en carrière.
 • Na deze masterclass heb je sowieso energie en motivatie om aan de slag te gaan en minimaal 1 inzicht dat je direct 10 stappen verder gaat helpen in je zoektocht!
 • En dit allemaal GRATIS! Vanaf je laptop op de bank. Heerlijk! 

In 60 minuten neem ik je mee en zorg ik ervoor dat je het voor geen goud had willen missen omdat je vanaf dat moment weet hoe jij ervoor kan gaan zorgen dat je werk vindt waar je energie, zelfvertrouwen en inspiratie van krijgt! 

Tijdens de masterclass kan je al je vragen live stellen, en probeer ik ze direct te beantwoorden (lukt dit niet dan kom ik er later bij je op terug, je krijgt dus altijd antwoord!).

Mocht het niet lukken om er live bij te zijn, wees niet getreurd, je ontvangt een terugkijk-link. Je kan je vragen dan altijd even op de mail zetten.

Ik weet genoeg!

Deze online Masterclass is wat ik nodig heb om te ontdekken wat mijn droombaan is!

Zij gingen je voor

Lidwien Hoogveen

Ik heb het programma bij Renée gevolgd en dit heeft mij onwijs mooie en waardevolle inzichten gegeven. Renée heeft een hele prettige, rustige benadering en luistert goed.

Bij de telefonische intake is zij in korte tijd al veel over mij te weten gekomen en heeft zij de juiste vragen gesteld om een beeld te vormen van mijn hulpvraag en behoeften m.b.t. de coachingsessies. De TalentScan, die Renée gebruikt, was kort en ik was daarom erg benieuwd naar de resultaten en inzichten.

Renée heeft mij heel helder en enthousiast mee kunnen nemen in waar mijn voorkeuren en talenten liggen. Dit gaf naast bevestiging ook enkele verrassende inzichten en vooral een richting om mijn verdere dromen vorm te geven en uit te rollen in de toekomst.

Ik heb er veel energie en nieuwe inspiratie uit gehaald en dus echt veel baat bij de professionele en goede hulp van Renée! Ik raad het iedereen aan die twijfelt, richting zoekt, inzicht wil.

Partnership- & Accountmanager

Petra Veurman

Renée is een hele fijne coach die daadwerkelijk luistert en snel bij de kern weet te komen. Door haar oprechte interesse en de TalentScan die we hebben gebruikt, ben ik tot inzichten gekomen die mij sterker en bewuster hebben gemaakt van mijn gedrag.

Renée heeft mij scherpe vragen gesteld, waardoor ik werd getriggerd om na te denken waarom ik dingen zo aanpak en dat het goed is af en toe een ander pad te kiezen. Mijn coachingsessies met haar hebben mij goede nieuwe inzichten gebracht. Dankjewel daarvoor!

HR & Recruitment

Hi! Ik ben Renée Boelaars 🙂 Toen ik in 2010 een ernstig ski-ongeluk kreeg veranderde mijn actieve leven.

In eerste instantie belandde ik in een zwart gat. Ik had al snel door dat dat zwarte gat niet de plek was waar ik wilde zijn.

Ik besloot de regie te pakken over de situatie door een plan te maken en hier een fantastisch doel aan te koppelen. Mede dankzij een krachtige mindset wist ik mijn doel te behalen.

Door het ongeluk heb ik ontdekt wat mijn grootste talent is, waar ik energie van krijg en wat mijn passie is.

Hier ben ik vervolgens VOL voor gegaan!

Nu, de nodige studies, boeken en opleidingen verder, ben ik expert in talentontwikkeling en help ik ambitieuze vrouwen die niet happy zijn in hun baan en iedere dag moe en futloos thuis komen om hun droombaan te vinden zodat ze voortaan vol zelfvertrouwen geld kunnen gaan verdienen met dat waar ze energie van krijgen!

Niet voor even maar voor altijd!

Ik weet genoeg!

Deze online Masterclass is wat ik nodig heb om te ontdekken wat mijn droombaan is!

>