Blijf je dit werk echt tot je 67ste doen?
Je weet net zo goed als ik dat er veel meer in je zit...

 Maar wat wil je dan wel..? Je hebt geen idee... 

Expeditie Droombaan is het loopbaantraject voor jou als je aan alles voelt dat het tijd is voor actie,
want zoals het nu gaat houd je niet lang meer vol... 

Laten we samen op pad gaan en ein-de-lijk ontdekken waar je goed in bent, waar je energie van krijgt en waar je vuur van aangaat. Vanuit deze basis gaan we in de actie zodat je je droombaan bemachtigd!

Al ruim 200+ mensen gingen je voor en ontdekten hun droombaan.

Ben je er klaar voor om concreet te krijgen wat jouw droombaan is? Plan hier onder een vrijblijvende call in om kennis te maken. 

Je merkt dat je werk je giga veel energie kost…  Je wil wel iets anders in je werk, maar je hebt GEEN idee wat…

Je weet gewoon niet wat je wil…! En eigenlijk ook niet waar je goed in bent...

Het werk dat je op dit moment doet is duidelijk niet je droombaan. Met je collega’s kun je het goed vinden, maar de werkzaamheden die je moet doen… pfff! 

Je wordt niet uitgedaagd, je kent het trucje nu wel en toch (of misschien wel daarom) kom je iedere dag uitgeblust thuis.

Je hebt het gevoel dat er meer in je zit, maar het lukt je niet om te ‘pinpointen’ wat dat dan is. Of ben jij misschien die ene persoon waar geen droombaan voor is…?

‘s Avonds scroll je door verschillende vacaturesites, zonder resultaat. Logisch, want hoe ga je ooit een leuke vacature vinden als je geen idee hebt waar je naar zoekt? Vol frustratie leg je je mobiel weer weg, en je  droombaan voelt verder weg dan ooit.

En als je een leuke vacature tegenkomt, reageer je uiteindelijk niet. Want er staat altijd wel een eis tussen waar je niet aan voldoet.

Als je toch twijfelt om te reageren komt al snel dat stemmetje dat zegt:
“Hoe weet je of je dit werk wel leuk blijft vinden?? Straks ben je er na een paar maanden ook op uitgekeken.” Je bent bang om de verkeerde keuze te maken, en daardoor doe je at the end niks...

En o ja, die zekerheid die je nu hebt. Je weet precies wat je salaris nu is. En eerlijk is eerlijk die hypotheek moet gewoon betaald worden. Wie zegt dat als je hetzelfde gaat verdienen als je een carrièreswitch maakt?

Wat misschien nog wel het meest frustrerend is, is dat je je vrienden om je heen mooie carrière stappen ziet maken. Hoe kan het toch dat zij precies lijken te weten wat ze willen en moeten doen? En waarom kun jij er maar niet achter komen waar je goed in bent?? 

Regelmatig denk je: “Wat is er mis met mij??” 

Je zit continu in je hoofd, bent altijd moe en hebt een heel kort lontje. Het lukt je niet om die leuke, enthousiaste, sprankelende vriend(in) te zijn. 

En waar ik misschien nog wel het meest verdrietig van wordt, is dat je niet de liefdevolle vader/moeder bent die je zo graag zou willen zijn…

Hoelang wil je nog in deze baan blijven zitten? Hoelang blijf je dit nog uitstellen? Zolang jij niet in die actiemodus komt verandert er niks...

Ik gun het je om weer te sprankelen en vol energie thuis te komen na en werkdag... 

en dus heb ik dé methode ontwikkeld om je droombaan te ontdekken!

Dit is het enige loopbaantraject waarin we diepgaande inzichten in jezelf combineren met 
concrete en effectieve acties,
zodat je niet alleen jezelf beter snapt maar óók je droombaan bemachtigd.

Want inzichten in jezelf zijn leuk en waardevol

maar je hebt er niks aan als je niet ook in de actie komt.. aldus Renee :-)

Juliëtte Zwaans

Kan niets anders zeggen dat Renee een topper is, ik vond dit traject in alle opzichten life changing.

Het was zo verhelderend om als kick off van het traject mijn kwaliteiten en valkuilen op een soort spelbord voor me te zien met de uitleg van Renee erbij.

Ik had hierbij echt het gevoel "Jaaa, dit ben ik dus echt", herkenning en erkenning in één. Vliegende start, en ik ben niet meer gestopt.

De gesprekken waren verhelderend, gezellig en to the point. Ik ging elke keer met een bak energie en actiepunten weer naar huis.

Bedankt Renee, ik ben aan het doen wat ik leuk vind en ga hierin spelenderwijs blijven finetunen!

Founder Zwaans nascholing | Spoedeisende Hulp Arts KNMG

Expeditie Droombaan Renee Boelaars

Ben je er klaar voor?

Voel je aan alles dat het tijd is voor verandering?
Plan dan hieronder een vrijblijvende matchcall in mijn agenda in.

Tijdens deze call ontdekken we samen of we een match hebben, en welk traject het beste bij je past.

Hoe lang hou je dit nog vol..?

Stel je jezelf weleens de vraag hoe het met je gaat als er over een jaar niks veranderd is? Hoe kom je dan je dagen door? Waarschijnlijk ben je doodop, en heb je voor je gevoel weer een jaar verspilt. 

Weer een jaar voorbij waarin je al je energie hebt laten opeten door die vreselijke baan…

En wil je genoegen nemen met een leven waarin je ‘tig dagen per week werk doet waar je geen energie van krijgt. Om vervolgens in het weekend bij te komen?

Dat is toch niet waar de weekenden voor bedoeld zijn?

Expeditie Droombaan Renee Boelaars

Nee! Dit kan zo niet langer!

Het is tijd om de regie te pakken. Dit is niet hoe jij je leven wilt leiden.

Jij verdient het om te genieten van het weekend, omdat je volledig aanwezig bent bij je vrienden, familie en gezin. Je geniet van je weekend omdat je ook weer zin hebt om maandag aan de slag te gaan.

Hoe zou het voelen als je hoofd minder vol is, je lijf energiek voelt en je zin hebt in de dag?

Hoe zou het voelen als je vol zelfvertrouwen kan zeggen waar je kwaliteiten liggen en wat jouw doel is in je leven. 

Hoe gaaf zou het zijn als je weet wat je droombaan is, en daar vol trots over kan vertellen aan iedereen die het maar wil horen? 

En weet je wat het gave is; dat kan! 

Ook jij hebt een droombaan waarbij je iedere dag fluitend uit je bed springt. Waar je voelt dat je al je kwaliteiten benut en de beste versie van jezelf bent!

Jup ik weet het, dit klinkt nu nog als een ‘ver van je bed show’

Maar nogmaals: DIT KAN! 

75% van de mensen vindt tijdens de samenwerking met mij al hun droombaan, de andere 25% heeft een concreet actieplan om hun droombaan te bemachtigen. 

"Find your fire!"

MICHELLE GRIPPELING

Ik ben zo ontzettend blij dat ik bij Renee de Expeditie heb gevolgd, het is een enorme ontwikkeling voor jezelf en een eye-opener op vele vlakken, meer dan alleen werk gerelateerd. Je snapt ineens door Renee's uitleg (tot in detail) zoveel meer dingen waar je tegenaan liep en wat je eerder niet kon plaatsen. Ik had zonder Renee er nooit achter gekomen welke werkzaamheden bij me passen en ik had nooit zelf gedacht aan de uitkomsten van de Talentscan. Renee motiveert je door te gaan, en probeert je met al je vragen te helpen totdat je het echt snapt. Doordat ze de beren van de weg haalt en uit te leggen waar deze vandaan komen sta je voor zoveel meer open! Ik raad echt iedereen aan de bootcamp te volgen als je struggelt met het vinden van werk waar je blij van wordt want dit traject gaat zeker helpen!

Groetjes Michelle Grippeling

Het is tijd om op reis te gaan, een ontdekkingsreis!

Deze ontdekkingsreis gaat je laten zien (en voelen) op welke kwaliteiten jij kan vertrouwen. Je gaat ontdekken wat jou energie geeft, en ook wat je beter niet meer kan doen omdat het je veel energie kost. 

En weet je nog dat gevoel, dat er meer in je zit maar dat je maar niet kan pinpointen wat dat is? Ook daar krijg je tijdens deze reis antwoord op. 

We vullen je backpack met praktische vaardigheden die jou helpen de regie weer in handen te pakken, al je dromen en doelen te behalen en in balans te genieten van je leven.

Ik sta naast je tijdens deze reis en wijs je op al het moois wat je om je heen ziet. Ik motiveer je om toch naar die ene hoge bergtop te gaan omdat ik weet dat de weg erheen misschien zwaar is maar het uitzicht prachtig. 

Soms kijken we samen achterom, om te zien wat je al hebt afgelegd. En weet je even niet meer welke kant je op moet? Dan sta ik naast je om samen het juist pad te kiezen. 

Vind je dat spannend? Dan zal ik je persoonlijke cheerleader zijn, die ervoor zorgt dat je toch net dat stapje extra durft te zetten. 

Ga je met me mee? Ben je klaar om te kiezen voor het leven dat jou gelukkig maakt?

Dit zijn de resultaten die ik zie bij mijn klanten:
 • Eindelijk kun je benoemen waar je goed in bent, wat je zoekt in een baan en heb je helder wat jouw droombaan is.
 • 75% van de deelnemers heeft haar droombaan al tijdens het traject gevonden,  de andere 25% heeft een concreet actieplan om hun droombaan te bemachtigen. 
 • Als je 's ochtends wakker wordt heb je weer zin in de dag! Ja ook op werkdagen :-) Zodra het weekend begint heb je energie om van het weekend te genieten, om vervolgens op zondag uit te kijken naar de nieuwe werkweek.
 • Jij bent voortaan degene die aanvoelt wat je nodig hebt. Je bent niet alleen maar aan het pleasen en rennen voor anderen. Je hebt geleerd om eerst zelf te voelen wat je wilt, en vanuit daar te handelen. Je wordt dus niet langer geleefd, maar staat weer zelf aan het roer. 
 • Regelmatig kijk je naar jezelf en je leven en ben je trots op wie je bent. Je voelt dat je van betekenis bent en voldoening haalt uit je baan. Je leven heeft de WAUW-factor!

Welk traject past bij jou?

Er zijn 2 manieren om met mij aan de slag te gaan. Beide trajecten hebben hetzelfde resultaat, namelijk;

Je weet precies waar je goed in bent en waar je energie van krijgt. Je hebt je droombaan in the pocket of een super concreet actieplan zodat je binnen no time  aan de slag bent bij je droombaan.

Al ruim 200+ mensen gingen je voor. En wist je dat 75% van mijn klanten al tijdens het traject haar droombaan vindt?!

Hieronder lees je meer over de 2 trajecten. Je kiest en voelt zelf welke variant het beste bij je past.

Bootcamp voor je talent

Zelfstandig traject

Een zelfstandig traject met een 1-op-1 moment en sparsessies.

Dit traject is geschikt voor jou als je stiekem al wel een idee hebt wat je graag zou willen. Je weet bijvoorbeeld met welke doelgroep je graag zou willen werken of dat je graag wilt gaan ondernemen.

Je komt alleen zelf niet in actie of durft de stap nog niet te maken. Omdat je nog wat bevestiging en vertrouwen nodig hebt dat het echt de juiste keuze is.

Als mensen kiezen voor de Bootcamp zeggen ze:

"Ik heb een schop onder mijn kont nodig zodat ik nu eindelijk ga kiezen en in actie kom!"

Expeditie Droombaan

1-op-1 traject

Een 1-op-1 traject met groepselementen.

Dit traject past bij jou als je echt géén idee hebt wat je wilt, en je ernaar verlangt om dit echt samen te doen... Je hebt het al zo lang alleen geprobeerd.

Doordat we tijdens dit traject veel 1-op-1 tijd hebben, kunnen we echt de diepte in en pakken we direct je patronen aan die je zoveel energie kosten...

Als mensen kiezen voor de Expeditie zeggen ze:

"Als ik het doe, dan doe ik het goed! Ik gun het mezelf om hier mee aan de slag te gaan.."

Let op! Er kunnen maximaal 6 mensen per maand starten met de Expeditie. Vol = vol.

1

- Voorbereiding

Intake, TalentScan (Me.Scan), rapportage
Om alles uit het traject te halen is een goede voorbereiding belangrijk. Bij de start van het traject vul je het intakeformulier in en maak je de TalentScan. Van de inzichten van de scan ontvang je een uitgebreide  rapportage.

2

- 1-1 kick-off met gecertificeerde coach uit team Renee Boelaars

Een start om nooit te vergeten! 

Tijdens de kick-off bespreken we de diepgaande inzichten die de TalentScan ons geeft. Dit is een mega krachtige tool die je precies laat zien wat jou energie geeft en wat jou energie kost. Ook geeft het antwoord op de vraag wat voor een soort werkzaamheden en/of functies nu echt bij je passen.


Oftewel; eindelijk krijg je de antwoorden waar je al zo lang naar zoekt. Eindelijk weet je in welke richting jij mag gaan zoeken voor je droombaan.

De kick-off is offline. Bij de Bootcamp voor je talent wordt de kick-off gedaan door één van de gecertificeerde coaches uit mijn team.

3

- Toegang Droombaan Academy

Een jaar lang krijg je toegang tot mijn Droombaan Academy. 

Dit is mijn online omgeving waar je alle (maar dan ook ALLE!) theorie, kennis, inzichten en mega praktische opdrachten vindt, die je helpen om stapsgewijs aan de slag te gaan met de ontdekkingsreis naar je droombaan.


Op deze manier wordt je ontdekkingsreis overzichtelijk en behapbaar. Onze strategie wordt sowieso: stapje voor stapje voor een giga resultaat/verandering!

4

- De kracht van de groep

6 groeps Q&A's
Na de kick-off sessie heb je iedere 3 weken een online groeps Q&A.


Renee begeleidt de Q&A's. Je stuurt van tevoren je vragen/struggles/inzichten in, en tijdens de Q&A zorgen we ervoor dat je weer verder kunt, een heldere focus hebt en concrete acties om mee aan de slag te gaan.


We zorgen er zo samen voor dat je in beweging blijft, en precies dat is wat je nodig hebt om je droombaan te bemachtigen!


Daarnaast zul je merken dat de vragen van anderen je ook direct verder helpen. Ze brengen je op ideeën en mogelijkheden.

5

- Een giga netwerk

Een essentieel onderdeel bij het vinden van je droombaan!

In de online omgeving 'Droombaan Academy' zit een netwerk-board. Iedereen die op dit moment een traject bij ons volgt heeft toegang tot dit board (op dit moment ruim 100 mensen!). 


Dit is dé plek om je netwerk vraag te stellen, en er zijn al heel wat klanten die via dit netwerk uiteindelijk hun droombaan vinden.


Je krijgt er dus een giga netwerk bij! En laat dat nu PRECIES een belangrijke sleutel zijn naar jouw droombaan..!

6

- Breinkennis

Alleen met de juiste mindset en breinkennis fix je je droombaan.
Gedurende de Bootcamp voor je talent ontvang je heel veel breinkennis. Stiekem ben ik een beetje een ‘brein-nerd’. Ik vind het zo fascinerend hoe je brein werkt!


Kennis krijgen over hoe je brein werkt, is dé manier om het ontdekken (en bemachtigen) van je droombaan te laten slagen.


Door mindhacks die ik deel, leer ik je hoe je je brein voor je kan laten werken, i.p.v. tegen je (en dit is wat er nu heel vaak gebeurt!)

7

- BONUS!

Je krijgt gratis toegang toe inspirerende masterclasses. 


Zo staat er bijvoorbeeld een masterclass Solliciteren voor je klaar. Maar ook een masterclass over het ondernemerschap, een hypnose masterclass om belemmerende overtuigingen los te laten en een masterclass over Hoog Sensitiviteit.

De investering voor de Bootcamp voor je talent is 999,- incl btw. 
Je mag ook in 2 termijnen van 550,- betalen.  

Voor werkgevers is de investering 999,- excl btw.

1

- Voorbereiding

Intake, TalentScan (Me.Scan), rapportage
Om alles uit het traject te halen is een goede voorbereiding belangrijk. Bij de start van het traject vul je het intakeformulier in en maak je de TalentScan. Van de inzichten van de scan ontvang je een uitgebreide  rapportage.

2

- 1-1 kick-off met Renee Boelaars

Een start om nooit te vergeten!

Tijdens de kick-off bespreken we de diepgaande inzichten die de TalentScan ons geeft. Dit is een mega krachtige tool die je precies laat zien wat jou energie geeft en wat jou energie kost. Ook geeft het antwoord op de vraag wat voor een soort werkzaamheden en/of functies nu echt bij je passen.


Oftewel; eindelijk krijg je de antwoorden waar je al zo lang naar zoekt. Eindelijk weet je in welke richting jij mag gaan zoeken voor je droombaan.

De kick-off is offline. Bij Expeditie Droombaan wordt de kick-off gedaan door Renee Boelaars.


3

- Toegang Droombaan Academy

Een jaar lang krijg je toegang tot mijn Droombaan Academy.

Dit is mijn online omgeving waar je alle (maar dan ook ALLE!) theorie, kennis, inzichten en mega praktische opdrachten vindt die je helpen om stapsgewijs aan de slag te gaan met de ontdekkingsreis naar je droombaan.


Op deze manier wordt je ontdekkingsreis overzichtelijk en behapbaar. Onze strategie wordt sowieso: stapje voor stapje voor een giga resultaat/verandering!

4

- Ontdek je vuur

Workshop-time! 

Samen met maximaal 8 anderen maken we tijdens de workshop een deep dive in al je dromen. Dit is nodig om te ontdekken waar jouw vuur van aan gaat!


Dit is een dag vol inzichten, actie, lol en vooral heel veel inspiratie en enthousiasme. 


De workshop is offline in Amersfoort. 

5

- 1-op-1 coaching

Alle aandacht en tijd voor jou! 

We hebben 2x een 1-op-1 coachsessie van 45 minuten. Tijdens deze sessie zorgen we voor focus en actie. Ik heb een koffer vol coachtools zodat we deze sessie helemaal aan jouw behoefte kunnen aanpassen.


Je bepaalt zelf of je deze sessie online wilt doen of offline in mijn coachruimte.

6

De kracht van de groep

1 groeps Q&A om van elkaar te leren en elkaar te inspireren.

In deze fase van het traject ben je volle bak in de actie. Je stuurt voor de Q&A je vragen/struggles/inzichten in, en tijdens de Q&A zorgen we ervoor dat je weer verder kunt, een heldere focus hebt en concrete acties om mee aan de slag te gaan.


We zorgen er zo samen voor dat je in beweging blijft, en precies dat is wat je nodig hebt om je droombaan te bemachtigen!


Daarnaast zul je merken dat de vragen van anderen je ook direct verder helpen. Ze brengen je op ideeën en mogelijkheden.

7

Ik loop met je mee

WhatsApp Support tijdens de Expeditie

Heb je een mega gave vacature gezien en wil je sparren of deze ook echt bij je past?  Heb je een sollicitatiegesprek geregeld en wil je super voorbereid zijn? Loop je vast? Weet je even niet hoe je verder moet? 


Stuur me een appje en ik ben er voor je! Je hoeft dit niet alleen te doen.

8

Een giga netwerk

Een essentieel onderdeel bij het vinden van je droombaan!

In de online omgeving 'Droombaan Academy' zit een netwerk-board. Iedereen die op dit moment een traject bij ons volgt heeft toegang tot dit board (op dit moment ruim 100 mensen!). 


Dit is dé plek om je netwerk vraag te stellen, en er zijn al heel wat klanten die via dit netwerk uiteindelijk hun droombaan vinden.


Je krijgt er dus een giga netwerk bij! En laat dat nu PRECIES een belangrijke sleutel zijn naar jouw droombaan..!

9

- Breinkennis

Gedurende de Expeditie ontvang je heel veel breinkennis. Stiekem ben ik een beetje een ‘brein-nerd’. Ik vind het zo fascinerend hoe je brein werkt!


Kennis krijgen over hoe je brein werkt, is dé manier om het ontdekken (en bemachtigen) van je droombaan te laten slagen.


Door mindhacks die ik deel, leer ik je hoe je je brein voor je kan laten werken, i.p.v. tegen je (en dit is wat er nu heel vaak gebeurt!)

10

- BONUS!

Je krijgt gratis toegang toe inspirerende masterclasses. 


Zo staat er bijvoorbeeld een masterclass Solliciteren voor je klaar. Maar ook een masterclass over het ondernemerschap, een hypnose masterclass om belemmerende overtuigingen los te laten en een masterclass over Hoog Sensitiviteit.

De investering voor Expeditie Droombaan is 1899,- incl btw. 
Je mag in ook in 2 termijnen van 975,-  betalen.

Voor werkgevers is de investering 1899,- excl btw.

Twijfel je welk traject het beste bij je past? Plan dan een gratis matchcall in, ik denk graag met je mee en weet na 2 vragen welk traject jou naar je droombaan gaat helpen. 

Dit is het gevaar als we samen aan de slag gaan ;-)
Denk je dat je er klaar voor bent?

Expeditie Droombaan Renee Boelaars
Expeditie Droombaan Renee Boelaars
Expeditie Droombaan Renee Boelaars
Expeditie Droombaan Renee Boelaars
Expeditie Droombaan Renee Boelaars
Expeditie Droombaan Renee Boelaars
Expeditie Droombaan Renee Boelaars
Expeditie Droombaan Renee Boelaars

Demy Brouwer 

Al enige tijd was ik bezig met het uitzoeken en ontdekken waar ik gelukkig van werd in mijn loopbaan. Maar ik miste toch een duwtje in de rug, sturing en zekerheid. Ik volgde Renee al een tijdje, we planden een matchcall in en twee weken later had ik mijn kick-off met Mirna (een van de coaches uit Team Renee Boelaars). Heel fijn en verhelderend om je profiel zo voor je te zien liggen en te kunnen sparren met iemand.

Na de kick-off kon ik weer vol energie en enthousiasme aan de slag en vond ik sturing in de online leeromgeving. Elke drie weken had ik een online sessie met Renee waarin ik alle vragen, struggles en successen kon delen waar ik heel veel vertrouwen uit kon halen om vervolgens weer mooie vervolgstappen te kunnen maken. De sessies zijn enorm waardevol omdat je er veel meer uit kan halen dan enkel je droombaan inzichtelijk maken.

Dankzij Renee ben ik zoveel meer te weten gekomen over mindset, gedrag en gewoontes wat zoveel impact kan hebben op (het vinden van) je droombaan. Ik kan iedereen aanraden om samen te werken met Renee en jezelf dit waardevolle cadeau te geven. Heb je al mooie stappen kunnen maken en ben je op zoek naar een duwtje, wat sturing en support dan is de Bootcamp voor je Talent erg geschikt voor jou.
Demy Brouwer

Projectcoördinator
(Volgde de Bootcamp voor je Talent)

Ok, een overzichtelijk rijtje wat je allemaal krijgt:

Bootcamp voor je talent

Groepstraject

Expeditie Droombaan

1-op-1 traject

 • Intake, TalentScan, Rapportage
 • Kick-off coach team Renee Boelaars
 • Toegang online omgeving
 • 6x online groeps Q&A met Renee
 • Toegang giga netwerk
 • Breinkennis
 • BONUS! Inspirerende masterclasses

De investering voor de Bootcamp voor je talent is 999,- incl btw. 
Je mag in ook in 2 termijnen van 550,- betalen.
Voor werkgevers is de investering 999,- excl btw.

 • Intake, TalentScan, Rapportage
 • Kick-off Renee Boelaars
 • Toegang online omgeving
 • Workshop
 • 2x 1-op-1 coachsessie
 • Online Groeps Q&A
 • WhatsApp Support van Renee
 • Toegang giga netwerk
 • Breinkennis
 • BONUS! Inspirerende masterclasses

De investering voor Expeditie Droombaan is 1899,- incl btw. 
Je mag in ook in 2 termijnen van 975,-  betalen.
Voor werkgevers is de investering 1899,- excl btw.

Zij gingen je voor

Monique Jansen-Koelink

In het voorjaar van 2022 heb ik het traject Bootcamp voor je talent bij Renee gevolgd.

In mijn werk zat ik duidelijk op een dood spoor, met als gevolg een permanent energielek.

Voor mij moest er echt wat gebeuren! Renee heeft me geholpen om te ontdekken waar mijn talenten en voorkeuren liggen. De talentscan heeft daarvoor een belangrijke basis gelegd. Het heeft mij doen inzien dat ik maar de helft van mijn talenten gebruikte.

Een waardevol inzicht die ik anders nooit zelf ontdekt zou hebben. In het vervolgtraject heeft Renee me geholpen om mijn droom verder vorm te geven en me de juiste tools en mindset mee te geven om hiermee verder te gaan. Ik heb Renee ervaren als een professionele, warme en inspirerende coach!

Renee heeft voor mij echt het verschil gemaakt en ik ben dan ook erg dankbaar dat ze met me heeft meegelopen in mijn zoektocht naar mijn droombaan.

Een coachingstraject bij Renee kan ik iedereen dan ook van harte aanbevelen!
Liefs, Monique

Senior Productmanager

Marisa van Dishoeck

Lieve Renee,

Wat ben je een mooi mens! Je toont oprecht interesse en weet de vinger op de zere plek te leggen.
Dit heeft mij enorm geholpen. Vanaf de masterclass t/m ons laatste gesprek wist je alles precies te benoemen, gaf handvatten en bracht nieuwe inzichten.
Ik voel me weer mezelf door jou! De TalentScan was een echte eyeopener en bijzonder om mee te maken. Om mezelf weer echt te zien.
En ik vond het heel prettig hoe jij voor me klaarstond. Na elk gesprek had ik weer zoveel energie om door te gaan en durfde ik het aan om uit mijn comfortzone te stappen.
Dank je wel voor deze mooie ervaring!

Liefs Marisa

Manon Dontje

Ik heb de 'Bootcamp voor je talent' als heel waardevol ervaren. De testresultaten en de verdiepende gesprekken met Renee hebben mij veel inzichten gegeven over mijzelf. Voor een deel herkenning, voor een deel 'a-ha' momentjes, en voor een deel echt verrassende inzichten. Alles bij elkaar zorgde dat ervoor dat er heel wat puzzelstukjes op hun plaats zijn gevallen.

Renee is een hele prettige coach en ik vond de gesprekken altijd heel plezierig. Ze gaf mij vertrouwen en prikkelde mij om verder gaan en mijn dromen na te jagen. Tijdens de gesprekken was er altijd ruimte om in te springen op wat er op dat moment speelde, maar Renee wist het ook altijd weer terug te brengen naar concrete stappen om verder te gaan. Door de vragen die ze stelde en de opmerkingen die ze maakte, werd ik echt aan het denken gezet, op een goede manier. Na elk gesprek zat ik altijd boordevol energie.

Ik heb nu een totaal andere baan en heb de eerste stappen gezet om een eigen bedrijf op te starten. Ik zie de toekomst positief in en daar heeft de 'Bootcamp voor je talent' een grote bijdrage in gehad!

Liefs, Manon

Project Regisseur

Hi! Ik ben Renée Boelaars :-) Toen ik in 2010 een ernstig ski-ongeluk kreeg veranderde mijn actieve leven.

In eerste instantie belandde ik in een zwart gat. Ik had al snel door dat dat zwarte gat niet de plek was waar ik wilde zijn.

Ik besloot de regie te pakken over de situatie door een plan te maken en hier een fantastisch doel aan te koppelen. Mede dankzij een krachtige mindset wist ik mijn doel te behalen.

Door het ongeluk heb ik ontdekt wat mijn grootste talent is, waar ik energie van krijg en wat mijn passie is.

Hier ben ik vervolgens VOL voor gegaan!

Nu, de nodige studies, boeken en opleidingen verder, ben ik expert in talentontwikkeling en help ik ambitieuze vrouwen die niet happy zijn in hun baan en iedere dag moe en futloos thuis komen om hun droombaan te vinden zodat ze voortaan vol zelfvertrouwen geld kunnen gaan verdienen met dat waar ze energie van krijgen!

Niet voor even maar voor altijd!

Heb je nog een vraag?

Misschien staat je antwoord hieronder.
Zo niet, stel je vraag gerust door me een appje te sturen via het WhatsApp icoontje

Ik wil graag starten, wanneer kan dit en hoe gaat dit in z'n werk?

Wil je graag starten met de Bootcamp voor je talent of Expeditie Droombaan, dan kun je je direct aanmelden door op de naam te klikken in deze tekst.

Wil je eerst even contact om bijvoorbeeld te ontdekken welk traject het beste bij jou aansluit? Plan dan hier een matchcall in mijn agenda. Deze call is geheel vrijblijvend.

Zodra je je hebt aangemeld kun je direct de verschillende sessies inplannen. Zodra je startdatum bekend is ontvang je alle informatie en spullen die nodig zijn om te starten. Denk aan het intakeformulier, de TalentScan, etc. 

Bij de Expeditie kunnen er maximaal 6 mensen per maand starten. Dus wacht niet te lang met aanmelden en inplannen. 
Bij de Bootcamp werken we met een team van coaches die jouw kick-off doen, hier kun je dus vaak op korte termijn starten. 

Hoelang duren de trajecten en hoe snel zie ik resultaat?

De Bootcamp en de Expeditie duren beiden ongeveer 6 maanden. 
En nu hoor ik je denken: "O nee! Zo lang hou ik het echt niet vol op mijn werk..." of "Moet ik nog zo lang wachten voor ik een nieuwe baan heb?"

Dit is gelukkig niet het geval. Wat we gaan doen is de eerste 1,5 a 2 maanden zorgen we voor een goed fundament aan inzichten en vanuit daar gaan we volle bak in de actie. En zodra je in de actie gaat, gaat er iets veranderen. 

Ik ben er niet voor om eindeloos veel inzichten op te gaan doen en je na 6 maanden naar huis te sturen met een boekwerk aan inzichten zonder dat er iets veranderd is. 

Nee, een traject bij mij is erop gericht dat er iets verandert in je huidige situatie. Want dat is waar je nu zo naar verlangt.

Al direct na de kick-off, dus na de eerste sessie, ga je verschil merken en resultaat zien. Na de kick-off weet je namelijk al welke functies en werkzaamheden bij je passen. Je hebt dus direct richting. 

Daarnaast weet je wat jouw natuurlijke kwaliteiten zijn en welke je daarvan al ontwikkeld hebt en welke je nog niet kent van jezelf en dus nog niet gebruikt. Je natuurlijke kwaliteiten zijn die kwaliteiten waar je energie van krijgt én goed in bent. Uiteindelijk wil je een baan waar je al je natuurlijke kwaliteiten in kwijt kunt, dan zit je op je plek en heb je niet continu het gevoel 'Mmm, ik mis iets maar ik weet niet wat...'

Ook zien we tijdens deze sessies welke kwaliteiten jij op dit moment inzet, maar die je eigenlijk bakken met energie kosten. Dit zijn vaak beschermingsstrategieën die je in de loop van je leven ontwikkeld hebt en destijds heel nuttig waren maar je nu in de weg zitten en je leeg zuigen. Door bewust te worden van je beschermingsstrategieën kun je direct energie gaan besparen. 

Wat is de investering voor de Bootcamp of Expeditie?

De investering voor een de Bootcamp voor je talent is 999,- inclusief btw.
Je mag ook in 2 termijnen van 525,- betalen.
Voor werkgevers is de investering 999,- exclusief btw.

De investering voor Expeditie Droombaan is 1899,- inclusief btw. 
Je mag in ook in 2 termijnen van 975,-  betalen.

Voor werkgevers is de investering 1899,- exclusief btw.


Kan ik dit traject inzetten als outplacement traject of kan mijn werkgever hierin investeren?

Ja dit kan zeker! Sterker nog ongeveer 50% van de deelnemers krijgt het traject vergoedt vanuit zijn/haar werkgever.

Soms als outplacement traject en soms omdat de werkgever het fijn vindt om bij te dragen aan je ontwikkeling.

De Bootcamp of de Expeditie zijn dé trajecten om als outplacement traject in te zetten en te ontdekken wat er nog meer is buiten je huidige werkgever. 

Maar je kunt deze trajecten ook gebruiken om je huidige functie te tweaken zodat je er meer lol in hebt en energie uit haalt. Ook kun je de trajecten gebruiken om te ontdekken waar je naar toe wilt ontwikkelen, dus meer als persoonlijk ontwikkelingsplan.

Het is dus niet altijd zo dat je tijdens dit traject gaat zoeken buiten je huidige werk. Dit is maar net wat jouw situatie is. 

Als je één van de trajecten wil inzetten als outplacement traject is het fijn om een offerte te hebben. Zullen we even bellen? Dan kunnen we samen de inschatting maken of de Bootcamp of Expeditie bij je outplacement traject past. Fijn als je hier even een call inplant.

En vindt je werkgever het fijn om een offerte te ontvangen, om te zien wat de inhoud van het traject is en het resultaat? Stuur me dan even een appje (0620661979).

Ik vind het spannend om deze investering te doen...

Dit kan ik me goed voorstellen.. Alleen kost je huidige situatie je ook iets..

Je kan er ook vanuit een andere kant naar kijken, bijvoorbeeld;
Wat is het me waard om weer vol energie te zijn? Om me zelfverzekerd te voelen? Om werk te doen waar ik zin in heb en het gevoel heb dat ik wat bijdraag?

Vaak is de investering dan ineens niet meer zo groot... 

Wat is het verschil tussen de Bootcamp en de Expeditie?

Blijf je twijfelen over welke variant bij je past? Weet dan dat dit waarschijnlijk een afleidingsmanouvre is van je brein ;-) Door jou te laten twijfelen, verandert er niks en is je brein blij. Want die wil dat je veilig en zeker bent. 

Dus blijf je twijfelen, plan dan hier een call in met mij. Ik weet binnen 2 vragen welke variant het meest geschikt is voor je. Hoppah, in de actie!

De vragen die ik aan je stel zijn:
- Heb je al iets van een idee wat je zou willen?
- Vind je het fijn om zelfstandig aan de slag te zijn, en af en toe te sparren? Of vind je het fijn als ik met je meeloop?

Bij de Bootcamp zie ik vooral mensen die al wel beetje een idee of richting hebben wat ze zouden willen. Ze weten dan alleen vaak de vorm niet.

Dus bijvoorbeeld een basisschool juf wil wel met kinderen blijven werken, maar dan met minder grote groepen en ze vindt hoogbegaafde kinderen interessant. Maar waar gaat ze dit doen? Gaat ze voor zichzelf beginnen? Binnen een bedrijf of stichting? En wat gaat ze dan precies met de kinderen doen zodat het ook 100% aansluit bij haar natuurlijk kwaliteiten?

Wat je hier ziet is dat ze al wel haar doelgroep/passie/interesse gebied weet. Maar nog niet weet in welke vorm ze hiermee aan de slag wil en ze merkt dat ze zelf maar uit blijft stellen, waardoor er niks verandert.

Bij de Expeditie zie ik vooral mensen die echt nog geen idee hebben, of juist heel veel verschillende opties en geen keuze kunnen maken. Ze hebben zoiets 'als ik het doe, dan doe ik het goed' en vinden het fijn als ik echt met ze meeloop. Daarnaast zien ze vaak ook wel een aantal belemmerende patronen waar ze mee aan de slag willen. Want die neem je ook bij een nieuwe baan gewoon mee...  (denk aan faalangst, controle, pleasen, hard werken, veel verantwoordelijkheid op zich nemen)

Dus bijvoorbeeld een senior communicatie adviseur die het eigenlijk ook wel fijn vindt om met haar handen te werken, graag naar evenementen gaat, maar ook sport en vitaliteit interessant vindt. En o ja, ze leest graag boeken over het gedrag van mensen.

Mmm, hoe ga je hier ooit iets bij vinden? Hoe ga je dit samenvoegen in een baan? En wat vind je nu echt interessant om ook je baan van te maken en wat is gewoon een hobby of vrije tijds besteding? En als je deze antwoorden hebt dan blijft eigenlijk nog de vraag 'En wat ga je nu precies doen met deze interesse gebieden? Ga je trainen, coachen, evenementen organiseren? Welke vorm past bij jouw natuurlijke kwaliteiten?

Wat je hier ziet is dat het nog 1 grote brei is. Zowel de passie/interesse gebied is nog niet duidelijk als de vorm nog niet. In deze situatie is het fijn als we wat meer 1-op-1 tijd hebben om echt de diepte in te gaan. 

Wat als ik niet op de data van de workshop/ groeps Q&A kan?

Dit is geen probleem! Zodra jouw Bootcamp of Expeditie start heb je 9 maanden de tijd om de workshop en/of groeps Q&A's in te plannen. Hier zit dus altijd wel een datum en tijd bij die voor je past.

En vind je het fijn om even te sparren over wat een handige planning is? Dat kan! Plan hier even een call in, dan bespreken we wat handig is. En geloof mij, dit komt altijd goed :-)

Wat als ik die ene klant ben waarbij het niet lukt...?

En wat als het lukt..? :-)

Je bent overigens niet de enige met deze gedachte. Daarom heb ik op mijn website ook veel referenties geplaatst, zodat je kan zien en voelen hoe andere deelnemers de trajecten ervaren hebben. Zelf vind ik dit altijd fijn om te lezen en zo het vertrouwen te vinden dat het ook voor jou mogelijk is om je droombaan te ontdekken en te bemachtigen. 

Wat belangrijk is is dat je zin hebt om in de actie te gaan en voelt dat er verandering nodig is. Je bent klaar om in actie te gaan en om in beweging te komen omdat je aan alles voelt dat dit niet is wat je blijft doen tot je 67ste, maar ja als je niet iets anders gaat doen en niet in beweging komt gaat er niks veranderen. 

Tijdens het traject zijn we veel bezig met mindset en zorgen we ervoor dat dit soort angst-gedachten of belemmerende overtuigingen naar de achtergrond gaan.

Als je van jezelf weet dat je niet buiten je comfortzone wil gaan, en eigenlijk alles het liefst wil blijven doen zoals je het altijd al doet. Dan zijn mijn trajecten niet geschikt. Weet dan wel: Als je blijft doen wat je altijd al deed, blijf je krijgen wat je altijd al kreeg...

Daarnaast sta ik 100% achter mijn methode en trajecten. En dus bied ik niet-goed-geld-terug-garantie. (Dit is gelukkig nog nooit voorgekomen)

Ik weet niet of dit het juiste moment is...

De vraag is vooral:
Wanneer is het dan wel het goede moment?

Als ik voor een keuze sta stel ik mezelf vaak deze vragen:
- Wat kost mijn huidige situatie me? (Veel energie, word steeds onzekerder, kort lontje, niet de vader/moeder die ik graag zou willen zijn...)
- Wat als er over een jaar niks veranderd is? Hoe gaat het dan met je?
- Wil je genoegen nemen met hoe je leven nu gaat? 
Dus in jouw geval: Wil je genoegen nemen met een leven waar je werk doet, waarvan je moet bijkomen in je vrije tijd... om vervolgens weer aan het werk te gaan...

Ons (oer)brein vindt altijd wel een reden waarom dit niet het juiste moment is. Je (oer)brein heeft namelijk als functie om jou veilig en zeker te houden. Dat was in de oertijd heel belangrijk. En dus als jij iets wilt gaan doen wat te maken heeft met verandering, gaat jouw (oer)brein allerlei gedachten naar je toe gooien om je te weerhouden van verandering... 

Zonde! Jij mag de regie pakken en bepalen wat goed voor je is, dit hoeft je oerbrein niet voor je te beslissen ;-)

Hoe groot zijn de groepen?

Bij de Bootcamp heb je 6x een online groeps Q&A. De groep tijdens deze Q&A's is maximaal 10. Ik vind het belangrijk dat we tijdens de Q&A voor iedereen tijd en ruimte hebben. Op deze manier zorgen we ervoor dat je na de Q&A precies weet welke stappen jij kan zetten om weer dichter bij je droombaan te komen. 

De Expeditie is een 1-op-1 traject met 2 groepselementen. De workshop is met een kleine groep van maximaal 8 deelnemers en dit geldt ook voor de online groeps Q&A. Ook hier geldt weer dat ik het belangrijk vindt dat er genoeg tijd en ruimte is voor ieders proces en vraag. 

Als je nu denkt: "Help, ik ben niet goed in groepen... dan plaats ik mezelf op de achtergrond.."
Vertrouw dan op mij. Ik begeleid al jaren de workshop en Q&A's en zorg ervoor dat iedereen precies krijgt waar ze op dat moment behoefte aan heeft, en dat iedereen gezien en gehoord wordt. 

Is dit traject alleen voor vrouwen?

Nee hoor! Beide trajecten zijn voor mannen en vrouwen.

Ik snap goed dat je dit misschien denkt nadat jij mijn website hebt doorgelezen. Ik heb ervoor gekozen om in mijn teksten de vrouwelijke woorden te gebruiken (haar, moeder, zij). Omdat de zinnen anders niet meer goed leesbaar zijn. 

Maar overal waar je haar, moeder of zij leest kun je ook de mannelijke variant plaatsen.

Heb je een andere vraag?

Kom dan even bij me in de lucht. Dit kan via het WhatsApp icoontje onder in het beeld (06 20 66 19 79)

Je kunt je vraag ook mailen naar talent@renee-boelaars.nl of je plant een call in in mijn agenda via deze link.

Twijfel je welk traject het beste bij je past? Plan dan een gratis matchcall in, ik denk graag met je mee en weet na 2 vragen welk traject jou naar je droombaan gaat helpen. 

>