Mijn werk kost me zoveel energie.. Ik wil wel iets anders maar wat? 

Q&A Renee Boelaars

Kost je werk je giga veel energie?

Wil je wel iets anders maar heb
je geen idee wat?
Kom naar de Open Q&A op 4 oktober 9.30u.

Ik help je ontdekken wat jouw eerste stap naar je droombaan is! 

De investering voor de Open Q&A is €19,99.

Net terug van vakantie en nu alweer helemaal leeg gezogen door je werk?

Bleh! Zo frustrerend.

Grote kans dat jij de laatste dagen van de vakantie met buikpijn rondliep omdat je gewoon echt niet meer terug wil naar je werk. Je ziet er tegenop. Je krijgt er geen energie van.

En eigenlijk weet je al langer dat dit werk het niet is voor je. Maar ja de grote vraag, WAT DAN WEL? 

Hoe ga je daar ooit achter komen? Waar moet je beginnen met zoeken? 

Vast allemaal heel herkenbaar. Het is vaak zo’n brei in ons hoofd met gedachten, en het lukt maar niet om daar uit te komen. 

De enige actie die je kunt bedenken is vacatures zoeken. Avonden scroll je door de vacaturesites. Maar dit blijkt het recept voor frustratie. Want waar zoek je eigenlijk naar? Welke functie gebruik je als zoekterm?

Waaah, frustrerend… Je weet gewoon niet wat je wilt… 

De truc is om de eerste actie te vinden

Je droombaan vinden begint vaak bij de eerste juiste actie. Alleen is die eerste actie vaak hetgeen wat zo lastig is. Met een vol hoofd waar allerlei gedachten doorheen schieten, en een lijf dat weinig energie heeft, is dat ook niet makkelijk.

Waar begin je in hemelsnaam je zoektocht?

Maar zoals je waarschijnlijk merkt verandert er helemaal niks, als die eerste actie achterwege blijft.

En dat is zo zonde!

Werk is zo’n belangrijk en bepalend onderdeel in je leven. Het kan er echt voor zorgen dat er ook op andere vlakken in je leven dingen minder soepel lopen. 

Denk aan je relatie, of dat korte lontje dat je hebt naar je kinderen…

If you don't like where you are. 
Then change it. You are not a tree.

Ik ga je helpen!

Het valt me op dat ik heel vaak van mensen deze vraag hoor: “Wat kan ik doen om achter mijn droombaan te komen?” of “Hoe ga ik ooit een concreet plan maken van die brei in mijn hoofd?”

Dus nee, je bent niet de enige die met die vraag zit, en hier tegenaan loopt. 

Afgelopen week zei een klant tegen mij:

“Ik vind het zó fijn dat je alles in mijn hoofd kunt structureren en dat we vanuit daar hele concrete acties bepalen.” 

Nadat ze dat gezegd had, ontstond er bij mij een heel gaaf plan!

Dit gaan we doen:

Ik sta het meest in mijn kracht als ik anderen in actie kan zetten.

Ik ben een kei in het omturnen van de brei in je hoofd naar een concreet plan. 

En dus organiseer ik op dinsdag 4 oktober een open Q&A.

Jij stelt je vraag, of vertelt je situatie en ik denk direct met je mee over je eerst volgende actie. Hoppah, beweging, actie geen stilstand meer maar echt vooruit. Op naar ander werk, dat wel bij je past! 

Eigenlijk mag je mij tijdens deze Q&A even als sparringpartner gebruiken. Even iemand van buitenaf die met jou meedenkt. Hoe klinkt dat?

De investering voor de open Q&A is €19,99.

NA DE OPEN Q&A..

Na de open Q&A zit jij vol energie, die garantie krijg je 🙂 Maar er is meer. De Q&A is er echt voor bedoeld om je aan te zetten. Om je te inspireren. Om je in actie te zetten.

Van tevoren stuur jij je situatie of je vraag op. En tijdens de Q&A gaan we hier verder op in. En naast dat ik met je meedenk wat voor jou de eerste en beste actie is om te doen. Hoor je ook van anderen waar ze mee zitten. 

En geloof mij; er zitten heel veel mensen in hetzelfde schuitje. Alleen al deze herkenning is zo fijn! Daarnaast stelt iemand anders weer net een andere vraag, of geef ik weer net een ander advies, zodat jij ook weer geïnspireerd wordt.

Margriet Verdegaal

Als je het niet meer weet op werkgebied. Als je steeds tegen hetzelfde moedeloze gevoel aanloopt. Als je het gevoel wilt ervaren dat je niet in je eentje op zoek hoeft naar een andere baan/levensmissie, tja dan is Renee gewoon je girl!!

Ze weet in no time waar je natuurlijke kwaliteiten liggen, is open en eerlijk, geeft hele praktische tips, steunt je, geeft soms een schop onder je ass als dat nodig is en is bovenal een heel fijn mens en zeer bekwaam in haar vak!! De bootcamp gaat veel verder dan het zoeken naar een nieuwe baan vanuit je natuurlijke talenten. Het geeft je op elk vlak in je leven nieuwe inzichten.

>