Opstellingendag

Een dag die helemaal in het teken staat van systeem- en familieopstellingen. Zó mega gaaf!

De Opstellingendag organiseer ik omdat ik merk dat je heel veel kunt bereiken met de juiste inzichten en de juiste mindset. 
Maar sommige patronen of valkuilen zijn zó hardnekkig! Dat ze je belemmeren bij het realiseren van je droom(baan).

Vaak komt dit door iets wat al eerder in je familiegeschiedenis is gebeurd, en wat jij onbewust hebt overgenomen. D.m.v. een opstelling krijgen we dit heel mooi inzichtelijk én kunnen we ook teruggeven wat niet van jou is. Waardoor je zult merken dat je makkelijker je eigen pad kunt volgen.

Klinkt gaaf he?

Dit is hoe de deelnemers de Opstellingendag hebben ervaren

Deze dag heeft mij weer laten inzien wie ik diep van binnen ben en wie ik ook zo graag weer wil zijn.

Toen ik via Instagram zag dat jij een Opstellingendag ging doen dacht ik meteen ‘hier wil ik bij zijn!’.En wat was het een mooie, waardevolle dag! 

Afgelopen jaar was een zware periode voor mij. En deze dag heeft mij weer laten inzien wie ik diep van binnen ben en wie ik ook zo graag weer wil zijn. (En gelukkig ben ik daar weer naar op weg).

Het liet me ook inzien dat ik altijd aan het zorgen ben voor anderen en dat er nu eens voor mij gezorgd mag worden. Dit was confronterend, maar ook een duwtje dat ik dit echt mag laten gebeuren.

Ik heb door deze dag mijzelf ook weer beter op de juiste plek in mijn familie systeem weten te zetten, waardoor ik er meer met afstand naar kan kijken. Het raakt me minder..

Het was echt een hele waardevolle dag die ik iedereen zou willen aanraden. Het geeft je zoveel mooie inzichten! 

- Sanne van der Wijst

Mijn volle potentieel! Ik mag zijn en laten zien wie ik ben.

We zijn een aantal maanden verder en ik ervaar nog steeds de rust die ik ook aan het einde van de Opstellingendag voelde. Op familie vlak liep ik tegen een aantal dingen aan, dit kan ik nu loslaten.

Ook ben ik bezig om mezelf meer te zijn en ik me mag laten zien. Mijn volle potentieel! Ik mag zijn en laten zien wie ik ben.

Hierdoor ga ik veel makkelijk naar dingen toe waar ik mensen niet ken of nog niet goed ken, zonder mezelf ongemakkelijk te voelen. Ben me er ook meer bewust van welke emotie van mij is en wat ik overneem van iemand anders.

Liefs,
Marisa van Dishoeck

Het heeft me een gevoel van rust en vertrouwen gegeven.

Ik heb me aangemeld voor de opstellingendag om een laagje dieper te komen, namelijk bij mijn intuitie en onbewuste om zo beweging in te zetten vanuit mijn hart. Dit gevoel heb ik zeker ervaren tijdens deze dag.

Het was heel bijzonder en speciaal. Hoe je met een kleine groep gelijkgestemden, in dit geval vrouwen, zo snel in verbinding komt en je blokkades en potentieel heel inzichtelijk krijgt. Dat zonder voor informatie van elkaar.

Het heeft me een gevoel van rust en vertrouwen gegeven. Ik weet wat me te doen staat. Ik gun deze opstellingendag iedereen omdat je vanuit je gevoel en energie naar de toekomst kijkt ipv alles te redeneren met je hoofd.
Dank je wel Renee, voor deze mooie en waardevol dag!

- Maartje

Jouw potentieel

Het thema van de Opstellingendag is 'Jouw potentieel'.

Na de opstellingendag heb je antwoord op o.a. deze vragen:


  • Wat is mijn potentieel?
  • Wat staat er in de weg, waardoor het nog niet voor de volle 100% lukt om voor mijn potentieel te gaan?
  • Wat verwacht het leven van me?
  • Wat maakt dat het nog niet op alle vlakken stroomt?

Ok, even praktisch:
  • Zaterdag zaterdag 15 juni van 10.00 uur tot 16.00 uur heb ik een fijne plek in Amersfoort geregeld
  • We hebben een heerlijke vegan lunch en vegan tussendoortjes
  • Er is plek voor maximaal 8 deelnemers (Er zijn op dit moment nog maar 4 plekken beschikbaar)
  • Nu tijdelijk voor maar 199,- (incl), normaal gesproken is de investering is 249,-. Om de korting van €50,- in te zetten kun je de code 'opstelling24' gebruiken.

Deze dag heeft mij weer laten inzien wie ik diep van binnen ben en wie ik ook zo graag weer wil zijn.

Voorafgaande aan de Opstellingendag van Renee voelde ik dat ik hierbij aanwezig wilde zijn. En ik ben heel blij dat ik erbij was. Het was een bijzondere dag waarop ik heb kunnen voelen wat ik te doen heb. Ik mag mijn volledige potentieel gaan leven. Ondanks eventuele blokkades.

De dag voelde warm en veilig, waardoor ik ook echt durfde te voelen. Renee heeft écht oog voor iedereen en alles mag er zijn. Alleen dat al is ontzettend waardevol. Het is lastig in woorden uit te drukken, maar hier wil je bij zijn!

Liefs,
Mirna Dijkstra

Mijn volle potentieel! Ik mag zijn en laten zien wie ik ben.

Lieve Renee,

Wat een mooie dag met een warme groep vrouwen en vol waardevolle inzichten.

Niet alleen weet ik nu wat mij tegenhoudt in het realiseren van mijn potentieel, ik heb het ook daar mogen loslaten. Dankjewel voor deze prachtige dag.

Liefs, 
Katja da Silva

Dit moet je meegemaakt hebben en het valt eigenlijk niet uit te leggen wat er precies gebeurd.

Wat een bijzondere, intense en mooie dag was het. Dit moet je meegemaakt hebben en het valt eigenlijk niet uit te leggen wat er precies gebeurd.

Ondanks dat ik niemand kende voelde ik me heel fijn en veilig in de groep. Ik ben blij dat ik me aangemeld heb en kan iedereen aanraden dit te doen. Het heeft mij veel vertrouwen gegeven.

Renee heeft deze dag warm, liefdevol en professioneel begeleid.

Liefs, 
Kim Scherpenzeel

Het belangrijkste is dat ik sinds een paar dagen niet meer kan zeggen dat er een blokkade is.

Lieve Renee,
Ik ben zo blij dat ik de opstellingendag bij jou heb mogen volgen.
Ik voelde altijd dat er heel veel potentie in mij zat, maar dat het nog niet tot zijn recht kwam. Alsof er nog een blokkade zat. Ik ging open en nieuwsgierig naar de dag en vond het ook best spannend. De sfeer was heel prettig en relaxed, en naarmate de dag verliep werd dat steeds meer.

Tijdens de dag heb ik veel inzicht gekregen in hoe ik kleuren kan inzetten om mij te versterken, maar het belangrijkste is dat ik sinds een paar dagen niet meer kan zeggen dat er een blokkade is.
Super bedankt voor deze mooie en fijne dag. Ik ben heel dankbaar dat ik deze mocht doen en raad hem iedereen aan!


Liefs Petra Bakker

Live Dag

Nu tijdelijk voor maar 199,- ipv 249,- (gebruik de code 'opstelling24' voor de korting.)

>