Linda van Harten

Renee heeft mij met de Bootcamp voor je talent in beweging gekregen. De TalentScan aan het begin van het traject gaf aan de hand van 2 korte opdrachten een haarfijn inzicht in wie ik ben en wat mijn natuurlijke drijfveren zijn. De uitkomst van de TalentScan en de manier waarop Renee deze tijdens onze eerste sessie met mij doornam, gaven mij direct veel vertrouwen in de rest van het traject. Renee's open en warme persoonlijkheid maken haar een toegankelijke coach. Het traject is heel praktisch en gericht op concreet resultaat, super fijn als je daadwerkelijk een stap wilt gaan zetten!

Lisa

Ik was opzoek naar een nieuwe baan, maar wist niet zo goed waar te beginnen; wat past nou echt bij mij, wat vind ik leuk, waar ben ik goed in? Bij elke vacature die ik zag had ik wel mijn bedenken omdat ik niet aan alle eisen voldeed of mezelf niet goed genoeg vond. Renee heeft mij onwijs geholpen in deze zoektocht handige en bruikbare adviezen gegeven. Renee is een super fijne coach en staat open voor alles! Ze heeft mij echt op mijn gemak gesteld, enorm geholpen op de momenten waar ik vastliep en altijd aangemoedigd waardoor ik mezelf niet alleen op professioneel gebied heb kunnen ontwikkelen, maar ook op persoonlijk gebied.

Ik ben Renee super dankbaar en beveel haar dan ook bij iedereen aan.

Liefs, Lisa

Evelien Bijkerk

Zoals we ook al besproken hebben, is er super veel gebeurd in de 3 weken na de talentscan. Het was de laatste duw vooruit die ik nodig had. De talentscan heeft me inzichten gegeven die ik niet eerder zo inzichtelijk en duidelijk had gekregen.

Heel confronterend vond ik sommige inzichten, het maakte heel wat los bij mij. Maar het was nodig en ik ben jou zo dankbaar!

Bizar dat we nu pas 4 weken verder zijn! Er is al zoveel gebeurt. In mijn hoofd, maar ook heb ik nu knopen door durven hakken.

4 weken geleden had ik het gevoel wel onderweg te zijn, maar niet zelf “achter het stuur te zitten”.
Nu zit ik eindelijk zelf “achter het stuur”.
Ik vind het bizar hoe zaken op hun plaats vallen.
Zoals jij al zei, dit was blijkbaar het juiste moment, ik was er klaar voor.

Als je het echt niet meer weet wat wel qua werk, maar je wel weet dat je absoluut niet gelukkig word van je werk. Zou ik een gesprek en een talentscan zeker aanraden.
Ik heb onze gesprekken als eerlijk, duidelijk, soms best confronterend, maar zeker prettig en als ik nu terug kijk op de afgelopen weken zo ontzettend helpend!!

Heel erg bedankt voor de laatste zet in mijn rug die ik nodig had. Ik ga rustig aan verder met het uitzoeken van de mogelijkheden en wat ik nodig heb om voor mezelf te beginnen.
Ik houd je op de hoogte en ik denk dat ik je vast nog een keer bel voor een zetje of perspectief.

Area Manager

Jantine de Lange

Al een aantal jaren liep ik met het gevoel rond dat ik wel iets anders zou willen dan het onderwijs, maar wist niet zo goed wat en ik durfde ook niet goed actie te ondernemen. Bij het bespreken van de TalentScan kwam naar voren dat het onderwijs eigenlijk best goed bij me past, maar kreeg ik ook nieuwe inzichten hoe het komt dat ik nu dan toch een beetje vastloop.

Renee heeft mij vooral heel erg geholpen om in actie te komen om dingen uit te proberen en uit te zoeken. Op de momenten dat ik dan toch weer even vastliep, vond ik het lastig om Renee om hulp te vragen. Het lijkt wel of Renee dit aanvoelt, want vaak stuurde zij net die dag of week zelf een persoonlijk appje of mailtje waardoor ik een opening voelde om om hulp te vragen en ik weer verder kon.
Renee is een super lieve, open, betrokken en enthousiaste vrouw met veel passie voor haar vak en cliënten.
Bedankt voor al je hulp!!

Petra Veurman

Renée is een hele fijne coach die daadwerkelijk luistert en snel bij de kern weet te komen. Door haar oprechte interesse en de TalentScan die we hebben gebruikt, ben ik tot inzichten gekomen die mij sterker en bewuster hebben gemaakt van mijn gedrag.

Renée heeft mij scherpe vragen gesteld, waardoor ik werd getriggerd om na te denken waarom ik dingen zo aanpak en dat het goed is af en toe een ander pad te kiezen. Mijn coachingsessies met haar hebben mij goede nieuwe inzichten gebracht. Dankjewel daarvoor!

HR & Recruitment

Lidwien Hoogveen

Ik heb het programma bij Renée gevolgd en dit heeft mij onwijs mooie en waardevolle inzichten gegeven. Renée heeft een hele prettige, rustige benadering en luistert goed.

Bij de telefonische intake is zij in korte tijd al veel over mij te weten gekomen en heeft zij de juiste vragen gesteld om een beeld te vormen van mijn hulpvraag en behoeften m.b.t. de coachingsessies. De TalentScan, die Renée gebruikt, was kort en ik was daarom erg benieuwd naar de resultaten en inzichten.

Renée heeft mij heel helder en enthousiast mee kunnen nemen in waar mijn voorkeuren en talenten liggen. Dit gaf naast bevestiging ook enkele verrassende inzichten en vooral een richting om mijn verdere dromen vorm te geven en uit te rollen in de toekomst.

Ik heb er veel energie en nieuwe inspiratie uit gehaald en dus echt veel baat bij de professionele en goede hulp van Renée! Ik raad het iedereen aan die twijfelt, richting zoekt, inzicht wil.

Partnership- & Accountmanager

Miranda Morren

In juli 2019 heb ik een programma bij Renée gevolgd. Ik vond dat zij dit heel erg prettig deed. Ze heeft een bepaalde rust over zich heen, stelt kritische vragen zonder dat daar een oordeel in zit. Heel belangrijk!

Het programma heeft me zeker heel erg aan het denken gezet. Uiteraard kwamen er dingen in naar voren die ik prima van mezelf wist. Het interessante vond ik juist mijn "verborgen" talenten en welk gedrag ik vertoon wat eigenlijk van nature niet bij me past en me dus veel energie kost. Ik denk dat dit echt de meerwaarde is van het programma is.

Het geeft echt een ander inzicht en vooral ook een andere kijk op de evt. mogelijkheden. Wat mij het meest heeft geholpen en aan het denken heeft gezet was dat Renée aangaf dat het niet zozeer gaat om hoe je nieuw ontdekte talenten gaat ontwikkelen maar meer om hoe je oude patronen/gedragingen loslaat. In mijn geval was dat wel echt een eye-opener. 

Eigenaar Studio 25

Wendy Bakker

Normaal gesproken weet ik bijna precies wat er uit een persoonlijkheidsscan komt, ik heb er al een aantal gedaan in het verleden en er kwam altijd wel hetzelfde uit. Want ja, in het hoofd weet ik het wel. Viel ik nu even 'door de mand', als in, wat een bijzondere wending!

Ik ben heel blij dat ik het programma bij Renée heb gedaan en nu nieuwe richtingen heb gevonden die eigenlijk veel dichter bij mijn 'nature' / talenten liggen. Ook de extra handvatten van Renée waren erg prettig en helpen mij nu weer verder op weg....

Strategie & bedrijfsvoering

Milou Pelle

Lieve Renée,
Je hebt me enorm geholpen tijdens mijn transformatie proces. Ik heb al veel gedaan op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en toch gaf jij mij weer nieuwe inzichten. Ook mooi dat het onbewuste wordt meegenomen hierin. De scan en vooral het fijne gesprek heeft zoveel duidelijkheid gecreëerd. Dat heeft voor veel rust gezorgd, de puzzelstukjes vielen in elkaar. Ik wist welke acties nu nodig waren en wat ik juist los mocht gaan laten.

Er kwam duidelijk naar voren waar mijn natuurlijke krachten liggen en wat energie vreet (controle willen). Bevestiging van wat ik eigenlijk al voelde. Dus ik mag nog meer de controle los laten, die beschermingsmechanismen gaan enorm ten koste van mijn kwaliteiten, energie en lol. Ik mag nog meer vertrouwen op mijn kwaliteiten en innerlijk weten. Ik weet nu ook duidelijk welke richting bij mij past en dat ik daarvoor mag gaan. Dat zorgt voor focus. Daarnaast is ook inzichtelijk op welke vlakken ontwikkeling nog wenselijk is, zodat je natuurlijke kwaliteiten ook echt in je gedrag tot uiting kunnen komen.
En een mooi inzicht dat wat je graag doet, ook niet veel energie hoeft te kosten. Zo waardevol! Ik ben gewend om ergens hard voor te werken. Ik dacht dat ik steeds tot dat punt moest gaan.

Dit neem ik allemaal mee in mijn proces en dat geeft me veel vertrouwen!

Kim van Broekhoven Network Manager

Heel waardevol en inspirerend

Het programma bij Renée geeft je enorm waardevolle info over je talenten. Soms heel logisch, soms ook verrassend. Voor mag gaf het geen compleet nieuw inzicht, maar opende het wel mijn ogen dat ik mij verder moet ontwikkelen op mijn natuurlijke talenten.


Heel waardevol en inspirerend om te ontdekken welke talenten ik nog niet ontwikkeld heb. Renée neemt echt de tijd voor je en stond klaar voor alle vragen. Zeker een aanrader voor iedereen die inzicht wil krijgen in zichzelf en zich verder wil ontwikkelen!

Henrike Kiers Administratief Intercedent

Wat een warm welkom

Zelf ben ik een enorme kat uit de boomkijker en moet ik eerst even aanvoelen of het wel klikt met de persoon die tegenover me zit. Bij Renee was dit meteen goed. Wat een warm welkom en wat heeft ze me erdoorheen gesleept in 1 Boost Sessie! Wat een hernieuwde energie en zelfvertrouwen heb ik in 1 middag gekregen en dat allemaal dankzij de positieve en gerichte aanpak van Renee.

Juul Berghuis Event& Banqueting manager

Renee is oprecht geïnteresseerd

Renée gaf een duidelijke uitleg over de werking van de scan. Ze is een goede luisteraar en weet precies de kern te pakken. Ze stelt zeer goede en confronterende vragen. Dit doet ze op zo'n persoonlijke manier waardoor je je op je gemak voelt bij Renée. Je merkt dat ze oprecht geïnteresseerd is en heeft daardoor voor de volle 100% aandacht. Zeer tevreden!

Roos Dijkema Directieassistent

Renee is een fijne, toegankelijke coach

Ze heeft mij geholpen een beter inzicht te krijgen in de relaties tussen mijn talenten en karaktereigenschappen. Renee rijkt concrete handvaten zodat je de bevindingen uit de talent-scan ook echt kan gebruiken om te groeien.

Hanna Pak Programmacoördinator

Een aanrader!

Het was leuk en goed om samen met Renee een coachingstraject te doen. Ik heb veel over mezelf geleerd en nieuwe inzichten gekregen over mijn kwaliteiten, valkuilen en ontwikkelingsmogelijkheden. Een aanrader dus!

Weet je genoeg? Ben je er ook klaar voor om stappen te nemen zoals iedereen hierboven?

Neem dan via het formulier hieronder contact met me op. Ik kijk heel graag met je mee welk programma op dit moment het best aansluit bij jou.

>