Met trots presenteer ik je hier Team Renee Boelaars! Dankzij deze toppers kunnen we zoveel klanten helpen naar hun droombaan.

Me.Scan Coaches

Hieronder zie je de Me.Scan Coaches. Zij zitten niet zomaar in Team Renee Boelaars, want ze zijn stuk voor stuk heel goed in wat ze doen. Alle Me.-Scan Coaches zijn opgeleid om de Me.Scan te gebruiken en terug te koppelen.

De Me.Scan Coaches verzorgen de kick-off sessie bij de Bootcamp voor je talent Light.

Hieronder stellen ze zichzelf voor. Wil je graag de Bootcamp voor je talent Light doen en heb je een voorkeur voor één van de coaches laat het me dan gerust weten. 

Mirna Dijkstra

Mijn naam is Mirna Dijkstra en samen met mijn man en drie kinderen woon ik in een klein maar fijn Drents dorpje. Na jarenlang werk doen wat ik prima kon, maar waar ik niet gelukkig van werd, kwam ik er met behulp van Renee achter wat er nu eigenlijk ECHT bij me past. Wat mijn talenten zijn, wat er nog te ontwikkelen was en ook waarom ik al die jaren niet gelukkig was geweest in mijn werk. Wat een eyeopener!

Wat er dan echt bij me past? Anderen helpen om stappen vooruit te zetten richting werk en een leven dat ECHT past. En dit is wat ik doe in mijn eigen business en voor de Bootcamp Light klanten van Renee. Ik maak heel graag kennis met je om die eerste stappen te gaan zetten!

Sygrid Mollema

Hoi! Ik ben Sygrid. Een trotse Friezin die voor de liefde naar Assen is verhuisd. En dat is goed uitgepakt! In november verwachten mijn lieve vriend Niels en ik namelijk ons eerste kindje. We kijken er enorm naar uit! Ruim acht jaar werkte ik als verpleegkundige in het ziekenhuis. Ik begeleidde regelmatig leerlingen en vond het een leuke uitdaging om ze bewust te laten worden van hun talenten. Wanneer ik ze vervolgens vol zelfvertrouwen over de werkvloer zag lopen, ervaarde ik een ultiem geluksgevoel. Mijn passie voor talentvolle mensen is daar geboren en ik vind het super tof dat ik daar mijn werk van heb gemaakt.

Ik vind het fantastisch om te zien hoe elke keer weer vele puzzelstukjes op de juiste plek vallen dankzij de Talentscan. Wanneer ik mijn klanten stralend naar huis zie gaan, is mijn dag helemaal goed. Ik ben er trots op dat ik nu ook de kick-offs van de Bootcamp Light klanten van Renee mag verzorgen.

Petra Bakker

Ik ben Petra Bakker, de drijvende kracht achter True Talent Coaching. Mijn passie is om mensen te helpen ontdekken waar hun talenten liggen, zodat ze hun droombaan zullen gaan vinden! Ik ben een kei in het ontdekken van jouw natuurlijke talenten en hoe je deze concreet kan gaan inzetten. 

Het mooie is dat inspireren, coachen, inleven in de ander en doelen realiseren van nature bij me passen. Ik sta volledig in mijn kracht als ik coach en ik krijg er ook heel veel energie en voldoening van. Ik ben open, eerlijk, zorgzaam, empathisch en behandel iedereen met respect.

Ik vind het zo gaaf dat ik de kick-offs mag gaan geven voor Renee! Hiermee kan ik nog meer mensen helpen met het ontdekken van hun talenten en het vinden van hun droombaan! Ik heb er heel veel zin in, en kan niet wachten tot ik jullie mag ontmoeten.

Marketing & Support

Anke Bakker

Hi, ik ben Anke! Samen met mijn vriend en dochter woon ik in het hoge noorden. Ik hou van de rust en de nuchterheid, en dit zie je terug in mijn werk! Sinds 2020 werk ik als virtuele support voor ondernemers zoals bijv. Renee.

Ik help met allerlei technische dingen achter de schermen en onderhoud al het klantencontact. Het kan dus best zijn dat jij mij 'aan de lijn' krijgt als je mailt naar Renee, gaaf hé? 🙂
Het samenwerken met Renee is supergaaf, van haar krijg ik altijd energie! 

Marlou Minten

Ik ben Marlou Minten, senior online marketeer en beïnvloedingspsycholoog. In 2017 ben ik gestart met mijn bedrijf Your Marketing Minds. In 2021 is de samenwerking met Renee gestart waarbij ik haar help met online adverteren op Facebook en Instagram. Sinds kort denk ik ook mee over de volledige marketingstrategie om ervoor te zorgen dat Renee nog meer mensen bereikt die op zoek zijn naar hun droombaan.

Ook andere klanten help ik met het opzetten, uitvoeren en optimaliseren van hun marketingstrategie waarbij neuromarketing en beïnvloedingspsychologie een belangrijke rol spelen. Ik ben onwijs blij om onderdeel te zijn van Renee haar team. Niet alleen is het een hele prettige samenwerking, maar ik sta ook volledig achter haar waardevolle missie en werkwijze. Groetjes Marlou

>