Training

Uit je hoofd, in je lijf

Je droombaan vind je niet in je hoofd. Je droombaan vind je door weer te leren luisteren en voelen wat je lijf je te vertellen heeft.

Ben jij een wandelend hoofd?

Weet je precies te benoemen wat je allemaal niet meer wilt in je werk, en lukt het je maar niet om antwoord te krijgen op de vraag wat je wél wil? Blijven je gedachten maar rondjes draaien in je hoofd zonder dat er een helder antwoord komt?

Zouden anderen (en jijzelf misschien ook) je omschrijven als een 'wandelend hoofd'?

Ben je continu moe, heb je het gevoel dat je je steeds verder van jezelf afstaat en kun je niet meer echt genieten ?

Merk je ook dat je je droombaan niet gaat vinden in je hoofd omdat je hoofd alle 'mitsen' en 'maren voor je blijft herhalen en het nu vooral als stilstand voelt i.p.v. de beweging en ontwikkeling die je graag zou willen..

Dan is deze online training voor jou! Door deze training kom je weer in contact met je lijf. Zodat je daar antwoorden gaat horen en voelen. Zodat je in beweging kunt komen richting je droombaan.

Zo kun je na deze training antwoord geven op vragen als; 

  • Wat zegt mijn gevoel?
  • Wat zegt mijn intuïtie?
  • Wat voelt als een juiste volgende stap richting mijn droombaan?
  • Welke actie mag ik uitvoeren om dichterbij mijn droombaan te komen?
  • Waar heb ik nu behoefte aan?
  • etc.

Je weet dat het tijd is dat je opzoek gaat naar ander werk, maar...

het lukt je maar niet om te ontdekken welk werk nou wel bij je past..

Je verliest mega veel energie alle gedachten in je hoofd die maar de revue blijven passeren.. Je voelt je regelmatig gefrustreerd en je lontje wordt steeds korten.. 

Eigenlijk is je lijf enkel het vervoersmiddel van je hoofd, meer niet...En dit is zo zonde! Want je lijf heeft en kan je zoveel vertellen.. 

Je hebt het mij misschien al vaker horen zeggen maar als je je droombaan blijft zoeken in je hoofd, ga je je droombaan niet vinden... 

Wat ik merk is dat we door de hectiek en de ratrace waarin we ons vaak bevinden, we soms gewoon even vergeten dat er ook nog een lijf is, wat allerlei signalen geeft en dingen duidelijk wil maken. 

Dit terwijl ons lijf heel mooi antwoorden kan geven op simpele vragen, maar ook op lastigere vragen. 

In de training 'Uit je hoofd, in je lijf' leer je hele fijne tools en technieken om in de ratrace van het dagelijks leven bij je eigen gevoel te blijven. Je ontwikkelt vaardigheden die je de rest van je leven meeneemt. 

Op het moment dat dat luikje van jouw gevoel, van jouw intuïtie open is, dan zul je op een gegeven moment denken: hoe heb ik dit ooit niet kunnen voelen? En dat is precies het punt waar ik hoop met je naartoe gaat, want we hebben je lijf nodig om je droombaan te kunnen vinden. Je droombaan proberen te vinden in je hoofd gaat zorgen voor frustratie. 

Mijn doel met deze training is om ervoor te zorgen dat je lijf niet meer alleen een vervoersmiddel is van je hoofd, maar ook een kompas mag zijn voor alle keuzes die je maakt in je leven. 

Van je hoofd naar je lijf, van denken, naar voelen, weer in contact met je lijf. Dit is super belangrijk niet alleen bij het vinden van je droombaan maar eigenlijk bij alles wat je doet in je leven.

Training Uit je hoofd, in je lijf Renee Boelaars

Training Uit je hoofd, in je lijf

>